Η Τριμίκλινη είναι κατά γενική ομολογία μια αναπτυσσόμενη κοινότητα, που έχει γλυτώσει από τα «δόντια» της αστυφιλίας και δεν παρατηρούμε μαρασμό, όπως σε άλλα χωριά της ορεινής Λεμεσού.

 

 
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα μας ο πρόεδρος της κοινότητας Ανδρέας Ορφανού τόνισε, ότι αυτό συμβαίνει λόγω της γεωγραφικής της θέσης, αφού ενώνει τη Λεμεσό με το Τρόοδος, μέσω του κύριού της δρόμου. «Επιπρόσθετα, στο χωριό στεγάζονται αρκετές σημαντικές υπηρεσίες όπως τράπεζα, υπεραγορά, φαρμακείο, χημείο, εστιατόρια, καφενεία καθώς και το περιφερειακό δημοτικό, τα οποία αποτελούν σημείο αναφοράς», πρόσθεσε. 

 


Να υπενθυμίσουμε πως και το γραφείο του Επιτρόπου Ορεινών Κοινοτήτων βρίσκεται στην Τριμίκλινη, η οποία επιλέχθηκε επειδή «βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και βοηθά τον επίτροπο να εξυπηρετεί ολόκληρη την περιοχή», δήλωσε.

 


Ερωτηθείς για το τι μέλλει γενέσθαι με το κτήριο της ΣΠΕ, ο κ. Ορφανού απάντησε πως το κοινοτικό συμβούλιο κατέθεσε προσφορά για να το αποκτήσει, αλλά ήταν πολύ χαμηλή. 

 


Πλέον, το κτήριο ανήκει σε ιδιώτη που σκοπεύει να το συντηρήσει και να το μετατρέψει σε μαγαζιά προς ενοικίαση. 

 

Διαβάστηκε 247 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top