Ένα πολύ σημαντικό έργο οδεύει προς την υλοποίησή του, στη Σωτήρα Λεμεσού. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Λεμεσός», ο κοινοτάρχης Νίκος Νικολάου δήλωσε πως από την αρχή της θητείας του υφιστάμενου κοινοτικού συμβουλίου, σχεδίαζαν τη δημιουργία στέγης ενηλίκων.


«Έχουμε μισθώσει από την εκκλησία του χωριού ένα διατηρητέο σπίτι για 15 χρόνια. Ήδη προχωρήσαμε στους σχεδιασμούς, εξασφαλίστηκε πολεοδομική άδεια και άδεια οικοδομής. 
Επιπρόσθετα, υποβάλαμε αίτηση στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης για τη δημιουργία του κέντρου», ανέφερε. 

 


Όπως μας αποκάλυψε, θα διεκπεραιωθεί το 2020 με 2021, εάν και εφόσον εγκριθεί από το σχετικό ταμείο. Το όλο έργο, το οποίο αναμένεται να στοιχίσει γύρω στις 140.000 ευρώ, βρίσκεται στον πυρήνα του χωριού και περιλαμβάνεται μέσα στο πλαίσιο της ευρύτερης αναβάθμισής του.

 


«Το Κέντρο Ημέρας Ηλικιωμένων Ατόμων θα εξυπηρετεί άτομα άνω των 60 ετών και στόχος είναι να περνούν ώρες ευτυχίας, κάνοντας δραστηριότητες, ενώ αναπτύσσουν ικανότητες όπως η κοινωνικοποίηση», είπε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο πρόεδρος της κοινότητας.

 

 

Διαβάστηκε 534 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top