Στην αναβάθμιση του πάρκου της κοινότητάς του, προχωρεί το Κοινοτικό Συμβούλιο Δωρού. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην «Λεμεσό», ο πρόεδρος της κοινότητας Ανδρέας Παναγίδης, το συγκεκριμένο πάρκο δημιουργήθηκε το 1985, οπότε και πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες συντήρησής του. 

---color


Ο κ. Παναγίδης συνέχισε λέγοντάς μας πως θα εγκαταστήσουν επίσης και φωτοβολταϊκά, με στόχο τη μείωση του κόστους του φωτισμού. Παράλληλα, θα αναβαθμίσουν τον παιδότοπο του πάρκου. 


Συγκεκριμένα, ο κοινοτάρχης είπε ότι θα προστεθούν παιχνίδια, ενώ μας αποκάλυψε όπως και το γήπεδο, σε συνεννόηση με τον ΚΟΑ, θα μετατραπεί σε γήπεδο μπάσκετ ή mini football. 


«Θα αναδείξουμε και τον ανεμόμυλο, ο οποίος είναι μοναδικός στην επαρχία μας και θα τον θέσουμε σε λειτουργία. Η ανάπτυξη του πάρκου αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2021», κατέληξε.

 

Διαβάστηκε 456 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top