Επιδιορθώθηκε ο δρόμος έξω από το κοινοτικό γήπεδο της κοινότητας Τραχωνίου, ανέφερε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα μας, ο πρόεδρος της κοινότητας Κυριάκος Χριστοδούλου.

XRISTODOULOU-Untitled-1


Όπως είπε ο κοινοτάρχης, στον εν λόγω δρόμο, οδός Οδυσσέα Γεωργίου, υπήρχαν παντού λακκούβες, διευκρινίζοντας πως για το όλο ζήτημα, το κοινοτικό συμβούλιο δεν έφερε καμία ευθύνη. «Ο συγκεκριμένος δρόμος δεν είναι εγγεγραμμένος, έτσι εμείς ως Κοινοτικό Συμβούλιο βάσει νομοθεσίας δεν μπορούσαμε να ξοδέψουμε λεφτά για τον δρόμο αυτό», σημείωσε.

 


Συνεχίζοντας, ο κ. Χριστοδούλου δήλωσε ότι όταν δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα προβλήματα, ο ίδιος ζήτησε προσωπικά από την Επαρχιακή Διοίκηση να τους δώσει έγκριση, όπως ξοδέψουν λεφτά για την επιδιόρθωσή του. «Η απάντηση ήταν να τους δώσουμε πίστωση χρόνου μιας εβδομάδας, ώστε να επιληφθούν οι ίδιοι του προβλήματος. Μετά το πέρας της εβδομάδας η απάντηση τους ήταν ότι θα αναλάβουν την υπόθεση και θα πάρουν το κονδύλι του κράτους για τις αναπτυξιακές δαπάνες της κοινότητας.

 

Από πλευράς μας το δεχτήκαμε με μεγάλη ευχαρίστηση, διότι θέλαμε να λυθεί άμεσα το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους μας. Ο δρόμος ήδη επιδιορθώθηκε από συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης», συμπλήρωσε.

 

Διαβάστηκε 203 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top