Αρκετά αναπτυξιακά έργα θα σημειωθούν στην κοινότητα από το 2021, σύμφωνα με τον κοινοτάρχη της, Ανδρέα Ορφανού. 


«Σχεδιάζουμε αναμόρφωση της πλατείας, που βρίσκεται πίσω από τα κτίρια της ΣΠΕ. Θα διαμορφώσουμε τον χώρο με θέσεις στάθμευσης και χώρο εκδηλώσεων» είπε αρχικά ο κ. Ορφανού.

 
Συνεχίζοντας, μας ανέφερε πως το Κοινοτικό Συμβούλιο Τριμίκλινης θα ψάξει για να μετακομίσει σε άλλα γραφεία, αφού πρόσφατα μετακινήθηκε στο παλιό σχολείο, επειδή παραχώρησαν αυτά που είχαν στον επίτροπο ορεινών περιοχών για στέγαση των υπηρεσιών του. 


Οι μελέτες του έργου θα περιλαμβάνονται στο προϋπολογισμό του 2021 και αναμένεται να κοστίσουν 20.000 - 25.000 ευρώ.


Το σημαντικότερο έργο που αναμένει η Τριμίκλινη για ολοκλήρωση με το νέο έτος, είναι η κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο περιφερειακό σχολείο. «Η αίθουσα θα βρίσκεται εντός του σχολείου και τα λεφτά μας έχουν δοθεί ήδη από την Κυβέρνηση, όπου ανέρχονται στις 450.000 ευρώ. Ο συγκεκριμένος χώρος ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας», ξεκαθάρισε. 


Παράλληλα, μας αποκάλυψε πως πρόκειται να βγουν σε προσφορές για το σχεδιασμό και κατασκευή του, με ενδεχόμενη ημερομηνία παράδοσης, τέλη του 2021.


Επίσης, πρόσθεσε πως ο χώρος αυτός δεν θα εξυπηρετεί μόνο την κοινότητα, αλλά όλη την περιοχή, αφού θα μπορούν να διεξάγονται εκδηλώσεις το χειμώνα. 


Η αίθουσα θα είναι αρκετά μεγάλη και θα περιλαμβάνει θέατρο, γήπεδο μπάσκετ με προδιαγραφές ΚΟΑ και κερκίδες. 

 

 

Διαβάστηκε 243 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top