«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άγιος Θεόδωρος Πιτσιλιάς από τα ποντίκια είναι αρκετά σοβαρά», ανέφερε με αγανάκτηση στην εφημερίδα μας ο κοινοτάρχης Αγίου Θεοδώρου Πιτσιλιάς Στέφανος Θεοδότου. 


 «Μέσω του Κοινοτικού Συμβουλίου γίνεται παραχώρηση ποντικοφάρμακων στους γεωργούς, αλλά επειδή υπάρχουν αρκετά εγκαταλελειμμένα περιβόλια και χωράφια, έτσι δεν μπορεί να καταπολεμηθεί στη ρίζα του το πρόβλημα», εξήγησε.


Παράλληλα, έκανε έκκληση στο Τμήμα Γεωργίας, όπως αυξήσει τις επισκέψεις στην κοινότητα και κυρίως στα αγροτικά τεμάχια που είναι εγκαταλελειμμένα, καθώς και να  προμηθεύσει η συγκεκριμένη υπηρεσία περισσότερες παγίδες με φάρμακα.


«Οι επιπτώσεις δυστυχώς είναι καταστροφικές, γιατί δεν έχουν μείνει φρούτα», είπε. Επιπρόσθετα, ο κ. Θεοδότου έθιξε και το θέμα υγιεινής, αφού τα ποντίκια φέρουν πολλές αρρώστιες.  


Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ξεκαθάρισε πως «είναι καθήκον και χρέος μας να προστατεύσουμε την κοινότητα, αλλά και τους γεωργούς. Ελπίζω με τις τελευταίες απαιτήσεις μας στο Τμήμα Γεωργίας στον Αγρό, να γίνουν κάποιες βελτιώσεις ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Διαβάστηκε 935 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top