Από την Τρίτη 10 Νοεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 14 Νοεμβρίου θα διενεργούνται  δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για Covid-19 σε άτομα που είχαν επαφή με το προσωπικό ή άλλους συνεργάτες του σφαγείου Cypra στην περιοχή Άγιοι Ηλιόφωτοι, στην Κάτω Μονή της επαρχίας Λευκωσίας.

 

Η δειγματοληψία πραγματοποιείται στο στεγασμένο πάρκινγκ που βρίσκεται έξω από τις εγκαταστάσεις του σφαγείου επί καθημερινής βάσης 12:00μμ – 4:00μμ μέχρι και το Σάββατο 14 Νοεμβρίου. Οι εγκαταστάσεις του σφαγείου βρίσκονται στους Αγίους Ηλιόφωτους, στον κύριο δρόμο Αγίου Ιωάννη Μαλούντας προς Κάτω Μονή.

 

Ιδιαίτερα καλούνται για δειγματοληψία:

1. Οι στενές οικογενειακές επαφές των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που έχουν σχέση με το σφαγείο.
2. Συντηρητές, τεχνικοί, προμηθευτές και πελάτες που είχαν επαφές με οποιοδήποτε εργαζόμενο στο σφαγείο.
3. Μεταφορείς ζώων και κρεάτων που είχαν στενή επαφή με εργαζομένους στο σφαγείο.
4. Όλοι όσοι μετάφεραν ή συνταξίδεψαν από την 1ην Νοεμβρίου και μετά Αιτητές Πολιτικού Ασύλου από και προς τη Λευκωσία και Αρεδιού, και από την διασταύρωση Αρεδιού από και προς το σφαγείο.

 

Διαβάστηκε 202 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top