Ο κοινοτάρχης Παρεκκλησιάς Σωκράτης Παύλου εξέφρασε τα παράπονά του στην εφημερίδα «Λεμεσός», σε σχέση με τη λειτουργία του Αστυνομικού Σταθμού Μονής, από τον οποίο εξυπηρετείται η κοινότητά του.

«Πήγα στο σταθμό πριν ένα μήνα και ήταν κλειδωμένος. Δεν υπήρχε ούτε ένα άτομο, γιατί οι αστυνομικοί καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για να προλάβουν τα περιστατικά που συμβαίνουν στην περιοχή, οπότε δεν μένουν εντός», ανέφερε με αγανάκτηση.

Ο κοινοτάρχης μας εξήγησε πως από πλευράς του έγιναν αρκετά διαβήματα ώστε να έρθουν επιπρόσθετοι αστυνομικοί, «δυστυχώς, ούτε το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, ούτε το Υπουργείο Εσωτερικών δεν έκανε καμία κίνηση για να φέρει επιπλέον προσωπικό που έχουμε ανάγκη». Όπως ο ίδιος πρότεινε, τα πολιτικά πρόσωπα θα μπορούσαν να μειώσουν την φρουρά τους, ώστε να επανδρωθούν αστυνομικά τμήματα κατάλληλα. 

Να θυμίσουμε ότι οι κοινότητες και οι περιοχές που αστυνοµεύει είναι οι εξής: Μονή Αγίου Γεωργίου Αλαµάνου, Ασγάτα, Βάσα Κελλακίου, Βίκλα, Ηλεκτροπαραγωγικός Σταθµός Μονής, Κελλάκι, Κλωνάρι, τοποθεσία Μαζόκαµπος, Μοναγρούλι, Μονή, Μονή Παναγίας του Γλωσσά, Παρεκκλησιά, Πραστειό Κελλακίου, Πύργος, Πεντάκωµο, Σανίδα, Πλατειές (Μεταλλείο τσιµέντου).

Διαβάστηκε 1028 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top