Νέος κοινοτάρχης της κοινότητας Κοιλανίου εξελέγη ο Κυριάκος Κυριάκου Χατζηχαραλάμπους, ο οποίος κέρδισε έναντι του ανθυποψηφίου του Θεοφάνη Θεοφάνους.

 

 

Να υπενθυμίσουμε, πως η εκλογή νέου κοινοτάρχη έγινε έπειτα από την παραίτηση του τέως κοινοτάρχη Κοιλανίου Απόστολου Γιάννακα, για λόγους υγείας.

 

 

Σε ανακοίνωσή του ο Όμιλος Κοιλανιωτών εκφράζει τα συγχαρητήρια του και στους δύο ανθυποψηφίους «για το άψογο κλίμα κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, αλλά και την ομαλή διεξαγωγή των σημερινών εκλογών».

 

 

 

Συνεχίζοντας, δηλώνει ότι θα σταθεί δίπλα στον νέο τους κοινοτάρχη όπως διαχρονικά πράττει και μέσα από ένα κλίμα συνεργασίας να παράγουν το καλύτερο δυνατό έργο για το χωρίο τους.

 

 

«Αγαπητέ Κυριάκο ευχόμαστε μια καλή θητεία και είμαστε σίγουροι ότι θα είσαι ένας κοινοτάρχης της προσφοράς και βοήθειας προς όλους τους συγχωριανούς μας, αλλά και στο χωρίο μας ευρύτερα. Να ξέρεις ότι σε αυτή σου την προσπάθεια θα μας βρεις συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους.

 

 

Η πορεία είναι για όλους κοινή και δεν περισσεύει κανένας και γνωρίζουμε ότι και ο κ. Θεοφάνης Θεοφάνους θα συνεχίσει από το δικό του μετερίζι ως μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου την ανιδιοτελή προσφορά του προς το Κοιλάνι μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Συγχαρητήρια επίσης στο νέο κοινοτάρχη εξέφρασε και με δική του ανακοίνωση ο Γυναικείος Πολιτιστικός Σύλλογος Κοιλανίου, ο οποίος εύχεται όπως «με την εκλογή του νέου κοινοτάρχη το χωριό τους να «γυρίσει σελίδα» στα προβλήματα που το ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια και να έρθουν καλύτερες μέρες για το χωρίο που τόσο αγαπάμε».

Διαβάστηκε 827 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top