Σε μια άκρως συγκινητική τελετή, μετονομάστηκε και επίσημα το Ενιαίο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Ερήμης, σε Πανίκου Χατζηχαμπή, προς τιμή του αείμνηστου τέως κοινοτάρχη.

 

Μετά τα αποκαλυπτήρια της πλάκας που φέρει το όνομα του Πανίκου Χατζηχαμπή, η βραδιά, συνέχισε με συναυλία προς τιμή του α. Πανίκου Χατζηχαμπή με τίτλο «Τα τραγούδια που αγάπησες». Το Αρχαίο Θέατρο Κουρίου αποδείχθηκε πολύ μικρό για να χωρέσει όλο αυτόν τον κόσμο που τον εκτιμούσε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Τη βραδιά έντυσαν καλλιτεχνικά, τραγουδιστές που πέρασαν από την κοινότητα της Ερήμης, σε εκδηλώσεις που διοργάνωνε ο τέως κοινοτάρχης. Μουσικά το κοινό ταξίδεψαν οι Μιχάλης Βιολάρης, Μπάμπης Τσέρτος, Παντελής Θαλασσινός, Κωνσταντίνα, Κώστας Χατζηχριστοδούλου, Ανδριάνα Κόλλια, Ειρήνη Τουμπάκη, Μαρία Αναματερού, Λίζα Θεοφάνους, Πάρης Παράσχος, ενώ την όλη εκδήλωση παρουσίασε η Βασιλική Χατζηαδάμου.


Την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Άδμητος Πιτσιλλίδης, ενώ η ομάδα της Στέλλας Χατζηχαμπή IMPULSE παρουσίασε χορό, πλαισιωμένο με τα αγαπημένα τραγούδια του αξέχαστου Πανίκου.


 

Διαβάστηκε 165 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top