Παραδόθηκε στο κοινό το πάρκο για τα ΑμεΑ στο κρατικό δάσος Κακομάλλη, κοντά στην κοινότητα Λουβαρά της Λεμεσού.

 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Περιοχών Κώστας Χαμπιαούρης, ο Πρόεδρος του ΕΣΣΕ Λεμεσού Σταύρος Ολύμπιος, ο Υπεύθυνος του Τμήματος Δασών Λοΐζος Λοΐζου και αρκετά μέλη της Π.Ο.Α.Α Λεμεσού.

 

Τα παιδιά του κέντρου ημέρας «Το Σπίτι του Μάριου» ο Χρίστος, η Σοφία και ο Πέτρος, ετοίμασαν μια έκπληξη στους παρευρισκόμενους, αφού τραγούδησαν 3 υπέροχα τραγούδια. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Την αρχή στις δηλώσεις του στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ έκανε ο κοινοτάρχης Λουβαρά Πανίκος Καρκαλλής, αναφέροντας το γεγονός ότι το έργο αυτό θα έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια. Όπως μας αποκάλυψε, η ιδέα για το συγκεκριμένο πάρκο τον απασχολεί από το 2015 περίπου και από τότε ξεκίνησε την προσπάθεια για υλοποίησή του και με μεγάλη συγκίνηση είδε το πάρκο να εγκαινιάζεται.

 

Επιπρόσθετα, μας αποκάλυψε πως η προμελέτη για δημιουργία μονοπατιού της φύσης για ΑΜεΑ, στον ίδιο χώρο, έχει ήδη ξεκινήσει. «Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο δάσος μας, για τους ανθρώπους αυτούς», τόνισε ο κ. Καρκαλλής. Ταυτόχρονα, εξέφρασε την ελπίδα πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα βγουν σε προσφορές για την μελέτη.

Διαβάστηκε 346 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top