Ο Κοινοτάρχης Παραμαλίου Αλέξανδρος Προδρόμου εξέφρασε τα δικά του παράπονα μετά την σύσκεψη που παρευρέθηκε στην Επιτροπή Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Βουλής, με θέμα την ανάπτυξη της Δυτικής Λεμεσού.

 

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από όσα ειπώθηκαν για την Δυτική Λεμεσό, που παραμένει παραμελημένη», δήλωσε στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ.

 

«Από τότε που εξελέγηκα ως Κοινοτάρχης το 2012, ακούω υποσχέσεις για την ανάπτυξη του Lady’s Mile, η οποία ήταν σε προτεραιότητα. Τόσα χρόνια μετά ακόμα συζητούν για σχεδιασμούς και περιβαλλοντικές μελέτες που ακόμα να γίνουν», ανέφερε.

 

Προβληματισμένος ως προς την αξιοποίηση της δικής του περιοχής φάνηκε ο κ. Προδρόμου, λέγοντας πως, «έχουμε μια όμορφη παραλία στο Παραμάλι, όπου εδώ και χρόνια προσπαθώ να την οργανώσω με καντίνα, αποδυτήρια και τουαλέτες, ενώ παράλληλα, πρέπει να γίνουν και κυματοθραύστες. Δυστυχώς από την στιγμή που δεν γίνονται τα αυτονόητα σε κεντρικά σημεία, έχουμε πολύ λίγες προσδοκίες για ανάπτυξη της  δικής μας κοινότητας».

Διαβάστηκε 817 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top