Ο Κοινοτάρχης Επισκοπής Λεύκιος Προδρόμου βρέθηκε στα γραφεία της εφημερίδας ΛΕΜΕΣΟΣ, αμέσως μετά την συνάντηση που είχε μαζί με άλλους κοινοτάρχες, βουλευτές και εμπλεκόμενους φορείς στην Επιτροπή Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, με θέμα την ανάπτυξη της Δυτικής Λεμεσού.

 

Ο κ. Προδρόμου με αρκετή απογοήτευση μας ανέφερε πως «όταν λάβαμε την πρόσκληση αναμέναμε ευχάριστα νέα και στο τέλος της μέρας είναι λυπηρό το γεγονός ότι φύγαμε με βαριά καρδιά. Περιμέναμε να τηρήσουν τις υποσχέσεις που έδωσαν για τις κοινότητες της δυτικής Λεμεσού, που μια από αυτές είναι η Επισκοπή, όμως μας εξήγησαν πως δεν προχωράει τίποτα από τα προγράμματα που ανακοίνωσαν».

 

Ο Κοινοτάρχης αναφέρθηκε και στα προβλήματα της παραλίας της Επισκοπής όπως η διάβρωση, θέμα που χρονολογείται. «Σε ερώτησή μου προς το Τμήμα Πολεοδομίας για ένα μεγάλο ποσό που τους παρέδωσε το Κοινοτικό Συμβούλιο Επισκοπής μαζί με τις Βρετανικές Βάσεις από το 2013 περίπου για μελέτη της παραλίας, μας απάντησαν πως μέχρι σήμερα δεν έχουν κάνει τίποτα», υπογράμμισε.

 

Επιπρόσθετα, ο κ. Προδρόμου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της Επιτροπής Βουλευτή ΔΗΣΥ Αντρέα Κυπριανού, «που βρήκε το θάρρος και την τόλμη να μας καλέσει στην συνέδρια, ώστε να βγουν προς τα έξω οι πραγματικοί ένοχοι που διυλίζουν τον κώνωπα».

Διαβάστηκε 872 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top