Το Σύμπλεγμα των ημιορεινών περιοχών Λεμεσού, Παλώδιας, Παραμύθας, Αψιού και Σπιτάλι σε συνάντηση που είχαν με τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργο Λιλλήκα, έθεσαν θέματα που τους απασχολούν, όπως του δρόμου Αγίου Δημητρίου για αποσυμφόρηση Κόμβου Αγ. Φυλάξεως, τις Πολεοδομικές Ζώνες, τα πράσινα σημεία και τη διαχείριση σκυβάλων, τις κοινές υπηρεσίες και το θέμα της μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, το ζήτημα του δρόμου Λεμεσού – Πλατρών καθώς και τα κτίρια των πρώην Συνεργατικών προς συζήτηση.

 

LIM2

 


Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Συμβούλιο Παλώδειας, παρευρέθηκαν και ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Συμβουλίου της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Ευσταθίου, ο Επικεφαλής του Γραφείου Ενημέρωσης του Πολίτη, Αχιλλέας Μαλαχουρίδης και ο Αν. Πρόεδρος του Επαρχιακού Συμβουλίου Παντελής Κυριακίδης.

 

Διαβάστηκε 618 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top