Με επιτυχία διεξήχθη για ακόμη μια χρονιά η ετήσια αιμοδοσία των Κάτω Πλατρών, την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο δημοτικό σχολείο της κοινότητας.

 

Η όλη εκδήλωση έγινε με συνεργασία του Κοινοτικού Συμβουλίου Κάτω Πλατρών και του Ομίλου Φίλων Κάτω Πλατρών «Τορνάριδες».

 

aimodosia2

 

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας προσφέρονταν, όπως και κάθε χρόνο, μεζεδάκια στα κάρβουνα με την γνωστή επιμέλεια του κοινοτάρχη Μιχαλάκη Χατζηαργυρού και των άλλων μελών του Ομίλου και όπως κάθε χρόνο τα εδέσματα συνοδεύονταν με κρασί που προσφέρθηκε δωρεάν από το οινοποιείο ΛΑΜΠΟΥΡΗΣ.

 

Την αξία της εθελοντικής αυτής προσφοράς υπογράμμισε ο Κοινοτάρχης Κάτω Πλατρών Μιχαλάκης Χατζηαργυρού ο οποίος ανέφερε στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ:

«Είναι αλήθεια πως πολλά πράγματα στη ζωή μας γίνονται πάρα πολύ εύκολα αρκεί κανείς να διαθέτει το βασικό πράγμα που χρειάζεται για τη συνύπαρξη των ανθρώπων, την προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας και την αγάπη. Αν έχεις αγάπη βρίσκεις τρόπο να προσφέρεις και βέβαια η αιμοδοσία, αυτή η εθελοντική προσφορά είναι πάρα πολύ εύκολο πράγμα, δεν κοστίζει τίποτα, είναι κάτι που για να γίνει πρέπει να υπάρχει η έγνοια, το ενδιαφέρον και η αγάπη για το συνάνθρωπό μας. Έτσι μ’ αυτή την έννοια μπορεί να προσφέρει κανείς πάρα πολλά και πρέπει όλοι οι άνθρωποι αλλά ιδιαίτερα οι νέοι μας να έχουν αυτή την ευαισθησία μέσα από την αιμοδοσία να προσφέρουν στο συνάνθρωπό τους. Αυτή είναι η προτροπή μου, οι νέοι να καταλάβουν ότι μπορούν να συμμετέχουν σε τέτοιες προσπάθειες και είναι αυτό κάτι που δίνει και στους ίδιους χαρά και στους συνανθρώπους μας βοήθεια».

 

Να σημειωθεί ότι η αιμοδοσία κάλυψε τον στόχο της, κάνοντας πιο πλούσια την τράπεζα αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

 

aimodosia8

 

aimodosia5

 

Διαβάστηκε 414 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top