Για 4η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε ο Φωτογραφικός Διαγωνισμός Πισσουρίου «Νεοκλής Αντωνιάδης», στη μνήμη του Νεοκλή Αντωνιάδη, ο οποίος υπήρξε κοινοτάρχης και παράγοντας του Πισσουρίου, για την πολύπλευρη προσφορά του στην κοινότητα.


Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε ο κοινοτάρχης Πισσουρίου Λάζαρος Λαζάρου, στις 19 Σεπτεμβρίου, ημέρα που πανηγυρίζει ο Απόστολος Ανδρέας, στον οποίο είναι αφιερωμένος ο ναός της κοινότητας.

 

mesa


 

Απονεμήθηκαν βραβεία στους δυο πρώτους νικητές οι οποίοι ισοβάθμησαν στην ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής και μοιράστηκαν το ποσό των €1,000. Νικητές ήταν οι Χρίστος Δημητρακόπουλος και Derick Fisher.

 

mesa1

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook


Επίσης απονεμήθηκε βραβείο €300 στη Γιούλα Δημητρίου για την αρχαιότερη φωτογραφία. Τέλος απονεμήθηκαν έπαινοι στους Γιαννάκη Παπαναστασίου και Γιούλα Δημητρίου.

Διαβάστηκε 284 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top