19ο Φεστιβάλ Λαϊκών και Παραδοσιακών Χορών

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος το Φεστιβάλ Λαϊκών και Παραδοσιακών Χορών του Πολιτιστικού Ομίλου «Νόστος» Πισσουρίου. Μάλιστα σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου ευχαριστεί όλους τους συντελεστές (χορευτικά σύνολα, οργανοπαίχτες, χορηγούς, υποστηρικτές, προσκεκλημένους, συνεργάτες και φίλους) που συντέλεσαν στην επιτυχία του 19ου Φεστιβάλ Λαϊκών και Παραδοσιακών Χορών.

 

mesa


 

Επίσης, έδωσαν ιδιαίτερες ευχαριστίες στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Πισσουρίου για την παραχώρηση του Κοινοτικού Αμφιθεάτρου καθώς και στον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Κώστα Χαμπιαούρη υπό την αιγίδα του οποίου τελούσε το φεστιβάλ.

 

mesa1

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Λίγα λόγια για τον Πολιτιστικό Όμιλο «Νόστος» Πισσουρίου.
Ο Πολιτιστικός Όμιλος «Νόστος» Πισσουρίου ιδρύθηκε το 2000 και έχει ως έδρα του το όμορφο παραλιακό χωριό της Λεμεσού, το Πισσούρι. Ιδρύθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με σκοπό να διαφυλάττει την παράδοση, να προάγει τον πολιτισμό και να διατηρεί την ιστορία του τόπου μας. Μέριμνά μας είναι η διαφύλαξή της παραδοσιακής μας κληρονομιάς και η μετάδοση της στο παρόν και στο μέλλον.

 


Απώτερος στόχος είναι να φέρουν σε επαφή τους νέους με την παράδοση και να τους μεταλαμπαδεύσουν την αγάπη γι’ αυτήν. Από τα πρώτα του βήματα στα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου μας, ο Νόστος έχει ξεχωρίσει λόγω της έντονης δραστηριότητάς του. Διαθέτει χορευτικά τμήματα για παιδιά και ενήλικες καθώς και θεατρικό τμήμα. Λειτουργεί παράρτημα του ομίλου και στη Λευκωσία.

 


Οι χοροί που διδάσκονται είναι κυρίως κυπριακοί αλλά και χοροί από όλη την Ελλάδα, δίνοντας έμφαση στην αυθεντικότητα και στις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.

Διαβάστηκε 697 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top