Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για ακόμη μία φορά η Παγκύπρια Προσκυνηματική εκδρομή της Γυναικείας Οργάνωσης του Δημοκρατικού Κόμματος (ΓΟΔΗΚ), έχοντας ως απώτερο σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων και τη γνωριμία μεταξύ των μελών.

 

Στο πλαίσιο της εκδρομής, έγιναν επισκέψεις στο Μοναστήρι της Παναγίας της Τροοδίτισσας, στο Μοναστήρι της Παναγίας της Τρικουκκιώτισσας, σταθμός στο Φοινί και κατάληξη στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος.
 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook


Ακολούθησε, περιήγηση στα γραφικά δρομάκια του χωριού, καθώς και συνεστίαση στο εστιατόριο «Omodos Tavern», με πλούσιο γεύμα, καλλιτεχνικό πρόγραμμα και κλήρωση δώρων.

 


Την εκδρομή τίμησαν με την παρουσία τους, η σύζυγος του Προέδρου του ΔΗΚΟ κα. Γιώτα Παπαδοπούλου, και η Αναπληρωτής Πρόεδρος κα. Χριστιάνα Ερωτοκρίτου.

Διαβάστηκε 523 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top