Ταξιδεύοντας από τη Λεμεσό προς το Τρόοδος και σε απόσταση 25 χιλιομέτρων κατηφορίζοντας στα αριστερά, συναντά κανείς το μικρό γραφικό χωριό Δωρός, σε υψόμετρο 480 μέτρων, κρυμμένο στις αμυγδαλιές και τα αμπέλια.Σε αυτήν την πανέμορφη μικρή κοινότητα, έλαβε και φέτος με αρκετή επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα που διοργανώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο Δωρού σε συνεργασία με το Σωματείο Άγιος Επιφάνιος, στο Κοινοτικό Πάρκο Δωρού.Κάτοικοι, απόδημοι, συγγενείς και φίλοι μαζεύτηκαν για ακόμη μια χρονιά για να διασκεδάσουν, με πλούσιο φαγητό και ποτό, ενώ όλοι φυσικά απόλαυσαν τις ξακουστές δωρίτικες πίττες και ρέσι, που διατίθεντο δωρεάν.


Σε ομιλία που απηύθυνε ο Πρόεδρος του Σωματείου «Άγιος Επιφάνιος», Ανδρέας Παναγίδης, εξέφρασε την ιδιαίτερη συγκίνηση και τις ευχαριστίες του, προς όλους τους παρευρισκόμενους. Σε ένα πραγματικά φιλικό περιβάλλον ανέφερε πως η ετήσια χοροεσπερίδα αποτελεί έμπρακτη ένδειξη αγάπης τόσο για το σωματείο, όσο και για τον Δωρό.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε και για την διαχρονική στήριξη της εφημερίδας ΛΕΜΕΣΟΣ για την κάλυψη της συγκεκριμένης υπέροχης βραδιάς.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Ακολούθως, στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της κοινότητας Δωρού Φίλιππος Καρσεράς, επισήμανε πως το Κοινοτικό Συμβούλιο είναι προσηλωμένο στην υλοποίηση των στόχων του, έχοντας ως επίκεντρο την οργάνωση των απόδημων και φίλων της κοινότητας, τον εθελοντισμό, αλλά και την προώθηση της αλληλοβοήθειας και στήριξης προς τον συνάνθρωπο.

 

Επίσης, δίνει έμφαση στην στήριξη των τοπικών προϊόντων και σε όλες τις δράσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της υπαίθρου. Η όλη εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη.

Διαβάστηκε 1453 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top