Είχε ως στόχο τη στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου Κρασοχωριών 2019, που έλαβε χώρα στο γήπεδο Βάσας Κοιλανίου και είχε ως στόχο τη στήριξη του Αντικαρκινικού Συν- δέσμου Κύπρου.


Με σύνθημα «Παίζω ποδόσφαιρο. Βοηθώ τον συνάνθρωπό μου που πολεμά τον καρκίνο», τα Κρασοχώρια: Βάσα Κοιλανίου, Πάχνα, Μαλλιά, Άγιος Αμβρόσιος, Όμοδος, Βουνί, Π. Κυβίδες, Άρσος, Ποταμιού, Δορά, Άγιος Θεράπων, Κισσούσα και Λόφου πραγματοποίησαν αυτή την όμορφη εκδήλωση σε συνεργασία με την Κοινοτική Αστυνόμευση Πάχνας, τον Αστυνομικό Σταθμό Πάχνας, την Κοινοτική Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου. 


Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ, ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Βάσας Κοιλανίου Μιχάλης  Μοσφίλης ανέφερε μεταξύ άλλων πως το τουρνουά πραγματοποιήθηκε εις μνήμη Παύλου Παναγιώτου και Μαρίας Νικολάου. Ο κ. Μοσφίλης συνέχισε λέγοντας πως στόχος του τουρνουά είναι η ευαισθητοποίηση όλων προς τα άτομα που πάσχουν από καρκίνο, τονίζοντας πως σκοπεύουν να τον καταστήσουν ως θεσμό.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook


Αξίζει να σημειωθεί ότι το τουρνουά κέρδισε η ομάδα Α.Ε. Κυνηγών.

Διαβάστηκε 916 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top