Το περίφημο γλυκό του ανθού της κιτρομηλιάς και το ανθόνερό της τίμησε η κοινότητα Ερήμης στην έναρξη του 7ου Φεστιβάλ Διαδρομές Κουρίου, την Κυριακή 7 Απριλίου.

 

Την εκδήλωση έθεσε υπό την αιγίδα του ο έντιμος Έπαρχος Λεμεσού κύριος Μάριος Αλέξάνδρου.


Παρευρέθηκαν επίσης ο πολιτικός διοικητής των βρετανικών βάσεων, οι βουλευτές του ΑΚΕΛ Κώστας Κώστα και Άνδρος Καυκαλιάς, ο Πρόεδρος της ΕΚΛ, Πρόεδροι γειτονικών κοινοτήτων, καθώς και πλήθος κόσμου ντόπιων και ξένων που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρασκευή του γλυκού και του ανθόνερου από τις κυρίες της κοινότητας.


Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα όμορφο απόγευμα με τραγούδια και χορούς από τη χορωδία και το χορευτικό του πολιτιστικού ομίλου Αργοναύτες Ερήμης και τη Βασιλική Χ΄΄Αδάμου με το μουσικό της σχήμα.


Ένα αναμνηστικό μπουκαλάκι με ανθόνερο και ένα μικρό δεντράκι κιτρομηλιάς ήταν το δώρο από την κοινότητα Ερήμης, με το μήνυμα ότι η φύση μας χαρίζει απλόχερα τα προϊόντα της και εμείς μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε και να τα καταστήσουμε περιζήτητα τόσο στους ντόπιους όσο και στους ξένους.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook


Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Κοινοτάρχης Έρημης Πανίκος Χ΄΄Χαμπής και ο Έπαρχος Λεμεσού κ. Μάριος Αλεξάνδρου.

Διαβάστηκε 455 φορές
Tagged under

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top