Μια όμορφη εκδήλωση με σκοπό να εμπλουτίσουν το πράσινο στο χωριό τους, πραγματοποίησε η κοινότητα Αυδήμου σε συνεργασία με το περιφερειακό Δημοτικό σχολείο και το περιφερειακό Νηπιαγωγείο, καθώς και με την κοινότητα Πραστειού - Αυδήμου. Έτσι, τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποίησαν δεντροφύτευση στο χώρο του πράσινου σημείου που βρίσκεται στην κοινότητα.

 

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της κοινότητας Αυδήμου Ανδρέας Φωτίου, αφού καλωσόρισε τον κοινοτάρχη του παρακείμενου χωριού Πραστειού Αυδήμου, τα παιδιά και το διδακτικό προσωπικό των σχολείων, τόνισε τη σημασία που έχουν τα δέντρα στη ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φωτίου, «κάθε καινούργιο δέντρο που φυτεύεται είναι ένα βήμα για ένα πιο υγιές και οικολογικό περιβάλλον για τα παιδιά αλλά και μια παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές, ενώ γεμίζει παράλληλα το πράσινο στον χάρτη της Κύπρου».

 

Ακολούθησε δενδροφύτευση του χώρου από τους μαθητές με τη βοήθεια των δασκάλων τους και των μελών των κοινοτικών συμβουλίων.

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες με το άλμπουμ ΕΔΩ

 

Μετά το πέρας της δενδροφύτευσης προσφέρθηκαν σάντουιτς και χυμοί στα παιδιά, που στα προσωπάκια τους ήταν φανερή η χαρά και η ικανοποίηση γιατί πρόσφεραν και αυτά στη προσπάθεια για ένα καλύτερο και πιο πράσινο περιβάλλον.

Διαβάστηκε 443 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top