Θα επιδιορθωθούν οι ζημιές μόλις το επιτρέψει ο καιρός, αναφέρει στη ΛΕΜΕΣΟΣ ο κοινοτάρχης Σωκράτης Παύλου

 

Για ακόμη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες της τριτοκοσμικής κατάστασης που επικρατεί σε σχολεία της επαρχίας μας, λόγω των φθορών που υπάρχουν στις κτηριακές εγκαταστάσεις.

 

Συγκεκριμένα, στο Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Παρεκκλησιάς, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των ημερών, η κατάσταση που επικρατεί σήμερα είναι αποκαρδιωτική, καθώς όλες οι τάξεις έχουν πλημμυρίσει.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΛΕΜΕΣΟΣ, τα παιδιά συγκεντρώθηκαν σε μια αίθουσα για να μην βρέχονται από τα νερά της βροχής, καθώς όλες οι τάξεις στάζουν.

 

Όπως αναφέρουν στην εφημερίδα μας έχουν βραχεί ακόμη και οι πρίζες ηλεκτρικού ρεύματος, γι’ αυτό πάρθηκαν μέτρα ασφαλείας για προστασία των παιδιών και των δασκάλων, ενώ ο Σύνδεσμος Γονέων κάνει ήδη διαβήματα στον Υπουργό Παιδείας.

 

Μάλιστα, ήδη κάποιοι γονείς πήραν τα παιδιά τους σήμερα από το σχολείο για να τα προστατεύσουν.

 

Σε επικοινωνία μας με τον κοινοτάρχη Παρεκκλησιάς Σωκράτη Παύλου, μας ανέφερε ότι έπειτα από επιτόπια εξέταση τόσο του ιδίου όσο και των αρμοδίων και έπειτα από συνάντηση που είχε με τον αρμόδιο υπουργό Παιδείας Κώστα Χαμπιαούρη, θα ξεκινήσουν τις επιδιορθώσεις μόλις το επιτρέψει ο καιρός.

 

Ερωτηθείς κατά πόσο θα μεταφερθούν τα παιδιά ίσως σε κάποιο άλλο κτήριο μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες επιδιορθώσεις, ο κ. Παύλου τόνισε ότι ήδη μετέβηκε συνεργείο για να κάνει τις όποιες επιδιορθώσεις μπορεί και μόλις το επιτρέψει ο καιρός θα προχωρήσουν είπε, στην επιδιόρθωση της στέγης.

Διαβάστηκε 1090 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top