Τεράστια προβλήματα προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις στην κοινότητα Τραχωνίου στη Λεμεσό. Η είσοδος της κοινότητας μετατράπηκε σε λίμνη με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν αυτοκίνητα και να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τον κοινοτάρχη Κυριάκο Χριστοδούλου είναι η δεύτερη φορά που η είσοδος της κοινότητας μετατρέπετε σε λίμνη. «Όταν έχουμε 15 χιλιοστά βροχή συσσωρευεται όλο αυτό το νερό που είναι 4 τόνοι περίπου» είπε.

Ο κ. Χριστοδουλου εξήγησε ότι «αυτό οφείλεται στο ότι δεν έγιναν οι απαραίτητα έργα για τα όμβρια ύδατα τα οποία καταλήγουν στο κύριο δρόμο της κοινότητας επειδή κόστιζαν».

Με την βοήθεια της πυροσβεστικής το νερό διοχετεύθηκε σε τεχνητή λίμνη της κοινότητας η οποία βρίσκεται σε επίπεδα υπερχείλισης όπως ανέφερε και διερωτήθηκε εάν έχει άλλες βροχές τι θα συμβεί. «Ζητούμε από τα αρμόδια τμήματα να βρουν λύση άμεσα στο πρόβλημα» κατέληξε.

Στα ορεινά, ο δρόμος Πλατρών - Τροόδους, ο οποίος είχε κλείσει για την κυκλοφορία, λόγω κατολισθήσεων, έχει πλέον ανοίξει για την τροχαία κίνηση. Παράλληλα, ο δρόμος Πλατρών - Τροοδιτίσσης, ο οποίος επίσης είχε κλείσει για την κυκλοφορία, έχει ανοίξει επίσης.

Στους δρόμους των ορεινών περιοχών, πιθανόν να υπάρχουν πέτρες, από κατολισθήσεις, ενώ παροδικά επικρατεί ομίχλη, που επηρεάζει την ορατότητα και οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Διαβάστηκε 675 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top