Ο Βουλευτής Λεμεσού Κ.Σ. ΕΔΕΚ, Νίκος Νικολαΐδης, μέσα στα πλαίσια των επισκέψεών του στις κοινότητες της Επαρχίας Λεμεσού, για συζήτηση και μελέτη τοπικών προβλημάτων επισκέφθηκε τις κοινότητες Κάτω Πλατρών και Φοινιού στις 29 Οκτωβρίου 2012.
Αρχικά ο κύριος Νικολαΐδης επισκέφθηκε την κοινότητα Κάτω Πλατρών και συζήτησε σε καφενείο του χωριού τα προβλήματα και τα αιτήματα της κοινότητας, στην παρουσία του Προέδρου και των μελών του Κοινοτικού Συμβουλίου, καθώς και κατοίκων της κοινότητας. Τους παρευρισκόμενους απασχόλησαν μεταξύ άλλων ο δρόμος Κάτω Πλατρών-Φοινιού, η επιδιόρθωση αγροτικών δρόμων στην κοινότητα, στους οποίους δημιουργήθηκαν προβλήματα λόγω της πολυομβρίας, οι πολεοδομικές ζώνες, το υψηλό κονδύλι που δίνει η κοινότητα για το πόσιμο νερό και άλλα ζητήματα γενικής πολιτικής όπως ο δρόμος Λεμεσού-Σαϊττά και η επιχορήγηση των ορεινών κοινοτήτων.
Στη συνέχεια ο κ. Νικολαΐδης επισκέφθηκε την κοινότητα Φοινιού και συζήτησε με τον Πρόεδρο, με μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου και με κατοίκους του χωριού, τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και τα διάφορα αιτήματα του χωριού για αναπτυξιακά έργα. Τους παρευρισκόμενους απασχόλησαν ιδιαίτερα η εγγραφή αγροτικών δρόμων, οι πολεοδομικές ζώνες της κοινότητας και η ανάγκη για δωρεάν διαδίκτυο στην κοινότητα. Και στην περίπτωση της επίσκεψης στο Φοινί διαφάνηκε η αναγκαιότητα τόσο της κατασκευής του δρόμου Λεμεσού-Σαϊττά όσο και η επαναφορά της επιχορήγησης των κατοίκων των ορεινών κοινοτήτων.
Ο κ. Νικολαΐδης, κατά την επίσκεψή του στις δύο κοινότητες τόνισε ότι κατανοεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς επίσης και την αναγκαιότητα των αναπτυξιακών έργων που αφορούν τις κοινότητες. Παράλληλα ανέφερε ότι θα συμβάλει θετικά με κάθε τρόπο, τόσο προς αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων αλλά και προς την υλοποίηση όσο το δυνατό πιο γρήγορα των διάφορων έργων που προγραμματίζονται στις κοινότητες.

Διαβάστηκε 734 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top