A+ R A-
20 June 2018

Thursday, 31 May 2018 14:23

Survivor στον άκρως εξωτικό … Ύψωνα (Φωτογραφίες)

Μικροί και μεγάλοι που βρέθηκαν στο Γήπεδο «Στελιος Χαρή», ένιωσαν για λίγο ναυαγοί στον τροπικό Ύψωνα. Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η πρώτη εκδήλωση κατακλυσμού του Δήμου Ύψωνα, το μεγαλύτερο event της δυτικής Λεμεσού επέστρεψε ανανεωμένο για μια ακόμη χρονιά.

 


 

Το αγαπημένο τηλεοπτικό ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» πήρε σάρκα και οστά, με σχοινιά, μπόλικο νερό, εμπόδια σταθερότητας, κώνους και διάφορα άλλα αγωνίσματα που στήθηκαν με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από πέρσι. Οι τολμηροί παίκτες κλήθηκαν να αγωνιστούν και να δοκιμάσουν τις αντοχές τους. Η συνταγή της επιτυχίας των παικτών ήταν μόνο η καλοκαιρινή τους διάθεση. Το παιχνίδι χωρίστηκε σε τρείς ηλικιακές κατηγορίες με παιδιά από 8 έως 12 ετών, έφηβους από 13 μέχρι 17 ετών και ενήλικες από 18 ετών και άνω.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έπαθλο για την ομάδα των ενηλίκων ανερχόταν στα 500 ευρώ, ενώ για τις ομάδες των ανηλίκων στα 120 ευρώ.

 

Η όλη εκδήλωση που άρχισε από νωρίς το πρωί διήρκησε μέχρι τις απογευματινές ώρες και έφερε τα πάνω κάτω στη διασκέδαση των δημοτών. Παράλληλα στον χώρο της εκδήλωσης υπήρχαν φουσκωτά, φαγητά, γλυκά και ποτά.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Δηλώσεις για την πρωτότυπη αυτή εκδήλωση έκανε στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ ο πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του δήμου Παναγιώτης Παναγιώτιου, ο οποίος σημείωσε ότι η εκδήλωση είχε τόση επιτυχία λόγω της συλλογικής προσπάθειας που έγινε, τόσο στο στήσιμο των παιχνιδιών όσο και στην εφαρμογή τους.

 

Όπως τόνισε ο κ. Παναγιώτου «οι εθελοντές ξεπέρασαν τους 40, κάτι που είναι από μόνο του καταπληκτικό, καθώς οι πολίτες δεν παραμένουν αδρανείς όταν πρόκειται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις που τους ενδιαφέρουν».

 

«Ο αθλητισμός δεν περιορίζεται μόνο στο ποδόσφαιρο.

Ο κόσμος και ειδικά ο νεαρόκοσμος θέλει να αθλείται και αν του δώσουμε την ευκαιρία θα το κάνει. Αυτό που χάρηκα περισσότερο στην εκδήλωση, ήταν το ομαδικό πνεύμα που έδειξαν σχεδόν όλοι οι διαγωνιζόμενοι και που απέδειξαν στους εαυτούς τους ότι μπορούν να περάσουν καλά, μακριά από το ποτό και τις εξαρτησιογόνες ουσίες. Ο αθλητισμός, είναι ένα δέντρο που αν το αναπτύξεις σωστά μπορεί να αποδώσει καρπούς και γι’ αυτό είναι καιρός για εμάς να ξεκινήσουμε να το φροντίζουμε για να αποδώσει στο κοντινό μέλλον», κατέληξε.

 

Χορηγός επικοινωνίας και προβολής της όλης εκδήλωσης ήταν η εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ, η οποία βρέθηκε από νωρίς στο γήπεδο και κατέγραψε καρέ - καρέ τις εντυπωσιακές μάχες μεταξύ των παικτών!

 

Read 434 times Last modified on Thursday, 31 May 2018 14:36

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (ΥΨΩΝΑΣ)

«Καφές με αγάπη» από το νηπιαγωγείο Βαμμένος Ήλιος (Φωτογραφίες)

«Καφές με αγάπη» από το νηπιαγωγείο Βαμμένος Ήλιος (Φωτογραφίες)

Αυτός ο καφές φτάνει για δεκάδες ανθρώπους αρκεί να αγκαλιαστεί από όλους Μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η...

Διδυμοποίηση Δήμου Ύψωνα με Δήμο Τρικκαίων

Διδυμοποίηση Δήμου Ύψωνα με Δήμο Τρικκαίων

Παντελής Γεωργίου: «Η σημερινή μέρα είναι ημέρα ειρήνης, φιλίας, αλληλεγγύης και κοινής πορείας μεταξύ των λαών του Ύψωνα και των Τρικάλων» ...

Ύψωνας: «Γίνε ο Ήρωας του Στάυρου» - Δώσε αίμα και γίνε δότης Μυελού των Οστών

Ύψωνας: «Γίνε ο Ήρωας του Στάυρου» - Δώσε αίμα και γίνε δότης Μυελού των Οστών

Η οικογένεια του Σταύρου Χρίστου, ο Δήμος Ύψωνα και ο σύνδεσμος «Ύστερα Ήρθε η Άνοιξη» διοργανώνουν αιμοδοσία και δειγματοληψία για...