A+ R A-
22 May 2018

Thursday, 02 March 2017 19:28

Ο νέος Δήμαρχος του Ύψωνα αποκαλύπτεται - Αποκλειστική συνέντευξη στην εφημερίδα της πόλης μας και στον Σάκη Στυλιανού Featured

O 34χρονος Παντελής Γεωργίου είναι ο νεότερος Δήμαρχος της Κύπρου. Κατάγεται από τον κατεχόμενο Καραβά και μεγάλωσε στον Ύψωνα. Aπό τις εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου είναι ο νέος Δήμαρχος Ύψωνα.

ypsonas_dimarxos_110217-1.jpg

Ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ύψωνα είναι το κυκλοφοριακό. Συγκεκριμένα οι Λεωφόροι Ηλία Καννάουρου και η Μακαρίου. Ενημερώστε μας που βρίσκονται αυτά τα έργα.

Λεωφόρος Μακαρίου
Σε κοινή συνεδρία του Δήμου με όλα τα εμπλεκόμενα κυβερνητικά τμήματα έχουν πλέον τροχοδρομηθεί οι διαδικασίες και έχουν δοθεί τα χρονοδιαγράμματα για έναρξη του έργου από την Οδό Αντιοχείας μέχρι και την Οδό Φώτη Πίτα (σιντριβάνι). Το έργο αναμένεται να προκηρυχθεί για προσφορές τον Ιούλιο του 2017 με ημερομηνία έναρξης, αν δεν υπάρξουν οι όποιες προσφυγές, τέλος Οκτωβρίου 2017.

 

ypsonas_dimarxos_110217-41.jpg


Λεωφόρος Ηλία Καννάουρου
Αναμένεται η έγκριση της δαπάνης από το Υπουργείο Οικονομικών προς το Τμήμα Δημοσίων Έργων και η έναρξη του έργου αναβάθμισης του δρόμου από την συμβολή Πετράκη Γιάλουρου μέχρι και την συμβολή με την Λεωφόρο Μακαρίου υπολογίζεται στις αρχές Ιουλίου του 2017
Η καθημερινότητα του δημότη, είχατε αναφέρει σε προεκλογική σας συνέντευξη στη «ΛΕΜΕΣΟΣ» ότι, θα είναι προτεραιότητα. Τι θα περιμένουμε να δούμε όσον αφορά τα δημόσια πάρκα, την καθαριότητα και την κατάσταση των δρόμων;

Καθαριότητα

Απαίτηση των δημοτών ήταν να τεθεί σε λειτουργία πρόγραμμα για διαδρομές που θα ακολουθεί το σάρωθρο του Δήμου καθημερινά έτσι ώστε να εξυπηρετείται η κάθε γειτονιά. Από την πρώτη μέρα η λειτουργία του σαρώθρου έχει ξεκινήσει και το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο που όλες οι γειτονιές να καλύπτονται τουλάχιστο μια φορά το μήνα. Εάν μέχρι σήμερα δεν έχει περάσει το σάρωθρο από την γειτονιά κάποιου δημότη παρακαλούμε όπως ενημερώσει την Υπηρεσία Καθαριότητας έτσι ώστε να ελεγχτεί και να διορθωθεί. Έχει επίσης προκηρυχθεί προσφορά για αγορά αριθμού μεταλλικών σκυβαλοδοχείων 1100lt. Θα θέλαμε όμως να ενημερώσουμε το κοινό πως η τοποθέτηση τους θα γίνεται σε περιπτώσεις όπου τα σκυβαλοφόρα οχήματα δεν μπορούν να προσεγγίσουν κάποιες περιοχές με ευκολία και όχι ανεξέλεκτα .

 

ypsonas_dimarxos_110217-11.jpg

ΟδικάΔίκτυα
Αντιλαμβάνεστε ο φετινός χειμώνας ήταν ιδιαίτερα δύσκολος αφού η έντονες βροχοπτώσεις δημιούργησαν σοβαρότατα προβλήματα σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου και για αυτό υπάρχει αυξημένη ζήτηση για ασφαλτοστρώσεις. Έχει ξεκινήσει η καταγραφή οδικών δικτύων που χρειάζονται νέα ασφαλτόστρωση αλλά παρακαλούνται οι δημότες να δώσουν προς την Υπηρεσία Παραπόνων του Δήμου όποιες οδούς θεωρούν ότι χρειάζονται συντήριση το οδόστρωμα τους, οι οποίες θα αξιολογηθούν μετά από επιτόπια επίσκεψη. Είμαστε στην διαδικασία προκήρυξης προσφορών για το τρέχον έτος και προς τα τέλη Απριλίου θα είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε εργασίες εκεί και όπου χρειάζεται. Ταυτόχρονα έχει ολοκληρωθεί η καταγραφή όλων των καμένων οδικών λαμπτήρων καθώς επίσης και οι ανάγκες για επέκταση οδικού φωτισμού. Η σταδιακή αλλαγή των λαμπτήρων αναμένεται να ξεκινήσει προς τα τέλη Φεβρουαρίου και οι επεκτάσεις οδικού φωτισμού τον Μάιο.


Δημόσια Πάρκα
Έχει αρχίσει μια πλήρης καταγραφή των πάρκων και των χώρων πρασίνων, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί προς τα τέλη Φεβρουαρίου. Επόμενο στάδιο η επιλογή μερικών από αυτών για πλήρη ανακατασκευή και αναβάθμιση με βάση τις ανάγκες της κάθε περιοχής. Στόχος η δημιουργία σχετικά μεγάλων σε έκταση παιχνιδότοπων με παιχνίδια που να καλύπτουν ηλικιακά το μεγαλύτερα φάσμα των νεαρών συνδημοτών μας. Στα υπόλοιπα θα γίνουν οι απαραίτητες δενδροφυτεύσεις και εξωραϊσμός για ανάπτυξη του πρασίνου στην περιοχή μας.

Πραγματοποιήσατε πρόσφατα την Γιορτή του Δέντρου. Ποία η σημασία της για τον Δήμο;

Ο Δήμος Ύψωνα ανάλαβε φέτος την διοργάνωση της Γιορτής του Δέντρου σε συνεργασία με το Τμήμα Δασών, την Επαρχιακή Διοίκηση και το Υπουργείο Παιδείας η οποία πραγματοποιήθηκε στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Ύψωνα στις 22/02/17. Στα πλαίσια αυτής της γιορτής μας δόθηκαν δενδρύλλια τα οποία φυτεύτηκαν στην αυλή του σχολείου και υιοθετήθηκαν από τους μαθητές της Β΄ τάξης έτσι ώστε να γίνει μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των παιδιών προς την σημασία που έχουν τα δέντρα στην καθημερινότητα μας. Πρέπει επιτέλους όλοι μαζί να συμβάλουμε στην προστασία των δέντρων και να αναδείξουμε την σημασία που έχουν στην καθημερινότητα μας και κατ’ επέκταση στην ποιότητα ζωής μας. Δεν μπορούμε να διαμηνύουμε πως θέλουμε ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας αλλά να αφήνουμε έξω από την εξίσωση το κομμάτι που αφορά την ανάπτυξη πρασίνου. Για αυτό ως πολιτική, έχει αποφασιστεί όπως για κάθε δέντρο που μπορεί να αφαιρείται για εργασίες που διενεργούνται εντός των δημοτικών ορίων του Δήμου θα φυτεύουμε δύο νέα και στους μήνες που έρχονται θα γίνει μια εντατική προσπάθεια να αναδειχθούν όλοι οι χώροι πρασίνου με νέες δεντροφυτεύσεις και τοπιοτεχνήσεις που θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής του συνδημότη μας.

Η τοπική αυτοδιοίκηση κλονίστηκε από περιπτώσεις διαφθοράς και διαπλοκής. Ποία η γνώμη σας και τι προτείνετε;

Τέτοια φαινόμενα μόνο να τα κακίσει μπορεί κάποιος. Είναι απαράδεκτο οι εκλεγμένοι του λαού να δουλεύουν εναντίων του και να καταπατούν τα δικαιώματα του. Οι περισσότερες ατασθαλίες εντοπίζονται στις διαδικασίες προσφορών, στις προσλήψεις και στην λήψη αποφάσεων για συγκεκριμένα ζητήματα. Επειδή σκοπός μας είναι να δείξουμε προς τον πολίτη ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν και πως δεν είμαστε όλοι το ίδιο έχουμε υιοθετήσει μια σειρά από μέτρα για να πατάξουμε φαινόμενα όπως αυτά που αναφέρετε. Ως πρώτο μέτρο δημιουργήσαμε το Μητρώο Εταιριών και Αυτοτελώς εργαζομένων έτσι ώστε στις περιπτώσεις όπου τα ποσά για προσφορές είναι μικρά και προωθούμε ενέργειες με συνοπτικές διαδικασίες, να λαμβάνουν μέρος όλοι όσοι ενδιαφέρονται για εγγραφή στον κατάλογο αυτό.

Έτσι αντί 4 άτομα που προνοεί η νομοθεσία να δίνονται ουσιαστικά προσφορές από ένα ανοικτό κατάλογο ενισχύοντας την διαφάνεια. Στις περιπτώσεις όπου κάποιο έργο ή αγορά αγαθών θα γίνεται με απευθείας ανάθεση πάλι να γίνεται μέσω του καταλόγου με σειρά αύξων αριθμού και όχι κατά το δοκούν. Μια ακόμη απόφαση που έχει προωθηθεί είναι κατά το δυνατόν όλες οι αγορές για υπηρεσίες ή αγαθά για έργα του Δήμου να γίνονται με την διαδικασία προσφορών όσο μικρό και να είναι το ποσόν. Αν και αυτό αύξησε αρχικά τον όγκο εργασίας που πρέπει να γίνεται από πλευράς υπηρεσιών του Δήμου, δεν μας ανησυχεί αφού στην συνέχεια όλα τα έντυπα θα είναι έτοιμα και θα προκηρύσσονται κάθε χρόνο με μερικές αλλαγές μόνο. Όλες οι προσφορές από τον Μάιο και μετά θα προκηρύσσονται τόσο στην ιστοσελίδα του Δήμου όσο και στο Facebook για να έχουν γνώση όλοι οι δημότες για το τι γίνεται σε επίπεδα προσφορών και αγορές υπηρεσιών.

 

ypsonas_dimarxos_110217-35.jpg


Κάτι που θα ενίσχυε φοβερά την διαφάνεια και θα πάτασσε ουσιαστικά τα προβλήματα διαπλοκής θα ήταν η δημοσιοποίηση των πρακτικών της ολομέλειας και των επιτροπών. Αν και προεκλογικά ήταν κάτι που είχα προκηρύξει στο πρόγραμμά μου καθώς επίσης και αριθμός άλλων Δημάρχων, μετά από ερώτημα που έγινε προς τον Γενικό Ελεγκτή μέσω της Ένωσης Δήμων, μας γνωστοποιήθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν αφού θα θεωρείτο παραβίαση προσωπικών δεδομένων και έτσι σταμάτησε η όλη διαδικασία.

Ο Δήμος Ύψωνα είναι ένας ανερχόμενος Δήμος με πλήθος επιχειρήσεων και νέων εργαζομένων. Πήρατε την πρωτοβουλία για την δημιουργία του «Ευρετηρίου Εργασίας» που εξαγγέλλατε προεκλογικά;

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο και πως ξεκίνησαν οι πρώτες εγγραφές πριν δύο εβδομάδες. Ήδη από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του θεσμού προωθήθηκαν άτομα για εργασία προς τις επιχειρήσεις των Βιομηχανικών περιοχών και είχαμε τις πρώτες προσλήψεις. Ελπίζω ο θεσμός αυτός να δυναμώσει και μέσα από την επαφή μας με τους Βιομήχανους να βοηθήσουμε στην μείωση της ανεργίας στην δημοτική μας περιφέρεια.

 Ο Γάλλος συγγραφέας Andre Malraux είπε ότι «ο πολιτισμός δεν κληρονομείται, κατακτάται». Τι προτίθεστε να κάνετε πάνω σε αυτό το νευραλγικό θέμα;

Ο πολιτισμός και η ανάδειξή του είναι ένα από τα σοβαρότερα ζητήματα που πρέπει να απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μέσω αυτού προωθείται η παιδεία και η ανάπτυξη της απαιτούμενης ευαισθησίας προς τα διάφορα κοινωνικά προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία μας.

 

ypsonas_dimarxos_110217-43.jpg


Από τις πρώτες ήδη συνεδρίες μας, πάρθηκε απόφαση για την δημιουργία Πολιτιστικού Καλοκαιριού που να περιλαμβάνει μια ποικιλία από εκδηλώσεις καθώς επίσης και δύο εκδηλώσεις οι οποίες θα διοργανωθούν από κοινού με τον Δήμο Πολεμιδιών για να δείξουμε ακριβώς ότι η ανάδειξη πολιτισμού μπορεί να μας φέρει όλους πιο κοντά.


Επίσης, έχει αποφασιστεί η δημιουργία Φεστιβάλ Χορωδιών που ως πρώτο χρόνο λειτουργίας του θεσμού το φεστιβάλ θα είναι μονοήμερο με συμμετοχή των χορωδιών Ύψωνα, Πολεμιδιών, Μέσα Γειτονιάς, Αγίου Αθανασίου, Γερμασόγειας και Λεμεσού. Ευελπιστούμε στην επέκταση του θεσμού με την συμμετοχή και χορωδιών από το εξωτερικό καθώς επίσης και επέκταση της χρονικής του διάρκειας. Αν και είμαστε στα πρώτα στάδια της διοργάνωσης του, ως ενδεικτική ημερομηνία έχει καθοριστεί η 23η Ιουνίου.


Στο θεσμό των καρναβαλιών εδώ και χρόνια ο Δήμος Ύψωνα δηλώνει παρόν. Φέτος συμμετείχαμε με το άρμα «Βοσκός Μόνος Ψάχνει» και έχουμε σπάσει ρεκόρ συμμετοχών αφού έχουμε ξεπεράσει τα 220 άτομα φέτος. Αυτό οφείλεται στο ότι συνεργαζόμαστε με άτομα του Δήμου μας για την δημιουργία όλων των εκδηλώσεων καθώς επίσης του γεγονότος ότι λειτουργήσαμε πλατφόρμα SMS όπου οι δημότες ενημερώνονται για όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται στον Δήμο. Μέχρι στιγμής έχουμε 1700 άτομα εγγεγραμμένα στο σύστημα αυτό και ευελπιστούμε στην αύξηση του αριθμού αυτού για καλύτερη επικοινωνία με τον δημότη μας.

Πως θα εμπλέξετε την νεολαία στα δημοτικά δρώμενα;

Με την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου είχα θέσει το θέμα της δημιουργίας Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας κάτι που εγκρίθηκε άμεσα και ομόφωνα. Στις συνεδριάσεις που ακολούθησαν εγκρίθηκε και το καταστατικό που ετοιμάστηκε καθώς επίσης και το ποσό των €5,000 για την έναρξη της λειτουργίας του συμβουλίου. Ένας θεσμός ο οποίος θεωρώ θα δώσει λόγο στην νεολαία καθώς επίσης και σε όλα τα οργανωμένα σύνολα του Δήμου.


Επίσης η επαναλειτουργία και επανέκδοση της τοπικής μας εφημερίδας θεωρώ πως θα δώσει ένα βήμα έκφρασης προς τον δημότη και ειδικότερα τον νέο που σήμερα νοιώθει ότι τον πνίγει η κοινωνία και η έλλειψη δυνατότητας έκφρασης. Μέσα από αυτό τον φακό, “ανοίξαμε” και όλες τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να προωθεί ελεύθερα τις σκέψεις και τις θέσεις του. Επειδή ο νέος θέλει να έχει άποψη για το τι γίνεται στον Δήμο του έθεσα ως στόχο μου την δημιουργία δημοσκοπήσεων μέσω Facebook για διάφορα ζητήματα που αφορούν υποδομές και υπηρεσίες του Δήμου. Πρόσφατα διενεργήθηκε η πρώτη δημοσκόπηση που αφορούσε την δημιουργία Παιδικού Κινηματογράφου που είχε πέραν των 300 συμμετοχών κατά την πλειοψηφία νέους σε ηλικία.

Ο Ύψωνας έχει πολλά νεαρά ζευγάρια και νεολαία. Ποιά η σχέση σας με τα σχολεία της περιοχής;

Έχουν γίνει συναντήσεις με τις διευθύνσεις όλων των σχολείων του Ύψωνα καθώς επίσης και με τους Συνδέσμους Γονέων για να καταγραφούν όλα τα προβλήματα που υπάρχουν τόσο εντός όσο και εκτός των σχολείων σε μια προσπάθεια κατηγοριοποίησης και προώθησης τους προς τους αρμόδιους φορείς. Έχουν μέχρι στιγμής εγκριθεί όλα τα αιτήματα που αφορούν κυρτώματα και διαβάσεις πεζών γύρω από σχολεία καθώς επίσης και όλα τα έργα που πρέπει να γίνουν από πλευράς Δήμου περιμετρικά των σχολείων όπως επιδιορθώσεις πεζοδρομίων και κατασκευή στάσεων για λεωφορεία. Στόχος να είμαστε πάντοτε και στα μέτρα των δυνατοτήτων μας δίπλα από τα σχολεία μας. Ο διαχωρισμός μεταξύ Σχολικής Εφορείας και Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να σταματήσει αφού όλοι προσπαθούμε για ένα κοινό στόχο. Το μέλλον των παιδιών μας!!

 

ypsonas_dimarxos_110217-46.jpg

Είσαστε ένα άτομο που έχει καθημερινή επαφή με τον αθλητισμό. Πως θα κινηθεί ο Δήμος πάνω σε αυτό τον τομέα;

Έγινε ήδη μια προκαταρκτική συνάντηση με τον ΚΟΑ στην οποία τέθηκε το αίτημα για μερική χρηματοδότηση ανέγερσης Δημοτικού γηπέδου το οποίο έγινε δεκτό νοουμένου ότι θα γίνουν οι νενομισμένες διαδικασίες και θα εξασφαλιστούν οι απαιτούμενες άδειες. Ο Δήμος βρίσκεται τώρα στην διαδικασία ετοιμασίας των εγγράφων για να προκηρύξει προσφορά για τους μελετητές του έργου.
Σκοπός μας είναι και η προώθηση του αθλητισμού στις γειτονιές και σε άλλα αθλήματα πέραν του ποδοσφαίρου. Ως προς τούτο έχουν καταγραφεί όλοι οι χώροι στους οποίους θα μπορούσαν να ανεγερθούν τέτοια γήπεδα και στους επόμενους μήνες θα ξεκινήσει η υλοποίηση ενός γηπέδου καλαθόσφαιρας, υπαίθριων τραπεζιών επιτραπέζιας αντισφαίρισης και ενός ολοκληρωμένου skate park.
Θεωρούμε τον αθλητισμό ως ένα από τους κύριους πυλώνες από τον οποίο μπορεί να αναπτυχθεί παιδεία και ομαδικό πνεύμα. Για αυτό θέλοντας να θεσμοθετήσουμε μια ημέρα η οποία θα ονομαστεί “Ημέρα Αθλητισμού” στοχεύουμε στην δημιουργία ενός φεστιβάλ αθλητισμού όπου όλοι οι αθλητικοί φορείς του Δήμου καθώς επίσης και ιδιώτες οι οποίοι έχουν ως ασχολία τους οποιαδήποτε μορφή εκγύμνασης όπως χορό, καράτε, κ.α. θα μπορούν να έχουν παρουσία και να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους. Η ημερομηνία για το συγκεκριμένο γεγονός έχει οριστεί για φέτος ως η 2α Σεπτεμβρίου όπου η ημέρα αυτή θα συνδυαστεί με διάφορα τουρνουά που θα διοργανωθούν εντός του Δήμου.

Συχνά ακούμε ότι ο δημότης είναι αποξενωμένος από την τοπική αρχή. Ποια τα σχέδια σας για ουσιαστική αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου;

Όπως είχα προαναφέρει σκοπός μας είναι να ακούμε τον δημότη, να προωθούμε τις εισηγήσεις του και κατά το δυνατόν να επιλύουμε τα προβλήματα του. Για αυτό δώσαμε βήμα στον δημότη μέσω των ιστοσελίδων μας και της στήλης του δημότη στην τοπική εφημερίδα, δημιουργήσαμε δημοσκοπήσεις για να εκφέρει ο καθένας την γνώμη του ελεύθερα, θα εντάξουμε όλα τα οργανωμένα σύνολα κάτω από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας και κρατάμε επαφή με τα σχολεία της περιοχής μας και των συνδέσμων γονέων.
Όπως είχε υποσχεθεί και προεκλογικά προχωρήσαμε σε συναντήσεις με όλα τα οργανωμένα σύνολα και φορείς του Δήμου, έχουν κατηγοριοποιηθεί όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν και σε οργανωμένα σύνολα του Δήμου που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγασης τους έχει δοθεί χώρος εντός του Δημαρχείου για τις συνεδριάσεις τους.
Έχουμε ακόμη, λειτουργήσει σύστημα SMS όπου για έκτακτα περιστατικά γίνεται άμεση ενημέρωση προς τους δημότες όπως είναι η αποκοπή νερού, τυχών εξάρσεις σε κλοπές και πολλά άλλα.. Η βάση δεδομένων έχει ήδη 1700 τηλέφωνα αλλά προσπαθούμε να ενισχύσουμε τον αριθμό αυτό.


Θέλοντας να βοηθήσουμε τους συνδημότες μας στην αποπληρωμή των φορολογιών τους, έγιναν όλες οι απαραίτητες αναβαθμίσεις στα λογιστικά συστήματα και πλέον ο δημότης μπορεί να πληρώνει με δόσεις όλα τα ποσά για υπηρεσίες που του προσφέρονται π.χ. υδατοπρομήθεια, σκύβαλα, κ.α.


Τέλος, έχουμε αποφασίσει ότι θα γίνεται τουλάχιστο μια φορά τον χρόνο μια πανδημοτική συνέλευση όπου θα παρουσιάζεται το πρόγραμμα μας και η πορεία υλοποίησης του και εκεί και όπου θα υπάρχουν ζητήματα που άπτονται άμεσης ενέργειας από το σύνολο των δημοτών θα καλούνται και έκτακτα τέτοιες συνελεύσεις.


Θα ήταν παράληψη μας να μην ευχαριστούσαμε την Εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ για την διαχρονική στήριξη που παρέχει στον δήμο και το δημοτικό μας συμβούλιο από την πρώτη μέρα δημιουργίας και λειτουργίας του.

Read 10322 times Last modified on Thursday, 02 March 2017 19:50

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (ΥΨΩΝΑΣ)

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης απο τον Δήμαρχο Ύψωνα

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης απο τον Δήμαρχο Ύψωνα

Στα 400 εκατομμύρια ευρώ ανέρχονται τα έργα στην Επαρχία Λεμεσού, από το 2015, που είτε υλοποιήθηκαν είτε βρίσκονται σε εξέλιξη,...

Ύψωνας: Διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά το Ipsonas’ Survivor Day

Ύψωνας: Διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά το Ipsonas’ Survivor Day

Δεν έχουμε θάλασσα, έχουμε όμως φαντασία και καλή διάθεση!! Για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο Δήμος Ύψωνα διοργανώνει το Ipsonas’ Survivor...

Ύψωνας: Επιτυχία σημείωσε το 1ο τουρνουά Futsal 5x5 (Φωτογραφίες)

Ύψωνας: Επιτυχία σημείωσε το 1ο τουρνουά Futsal 5x5 (Φωτογραφίες)

Mε πρωτοβουλία της νεολαίας του Ύψωνα Με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων της νεολαίας του Ύψωνα και στο πλαίσιο...