A+ R A-
17 July 2018

Wednesday, 19 July 2017 07:56

Σε 2 μέρες ξεκινά το μεγαλύτερο τριήμερο μουσικό φεστιβάλ στο Ποταμό Γερμασογειας [LOUD MUSIC FESTIVAL 2017]

Όλα είναι έτοιμα για το μεγαλύτερο τριήμερο μουσικό φεστιβάλ LOUD MUSIC FESTIVAL 2017 που θα πραγματοποιηθεί στις 21-22-23 Ιουλίου στο χώρο στάθμευσης του Ποταμού Γερμασογειας στη Λεμεσό.

Η Ελληνική Τράπεζα παρουσιάζει για ακόμη μια φορά ένα ακόμη πιο δυνατό και μεγαλύτερο LMF με δωρεάν είσοδο για όλους! Όσοι παρευρεθούν μπορούν να
απολαύσουν τα 27 ονόματα ντόπιων dj που θα ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα από τις 1700 το απόγευμα μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου.

Οι διοργανωτές γνωρίζοντας ότι ο κόσμος που θα παρευρεθεί σε αυτό το μοναδικό γεγονός θα ζητά ασταμάτητη διασκέδαση οργάνωσε επισημο afterparty μετά τις 12 στο αγαπημένο και ανάμεσα στα καλύτερα στον κόσμο openair Guaba Beach Bar. Λεωφορεία θα πηγαινοέρχονται από τον χώρο του φεστιβάλ προς το Guaba Beach Bar και πίσω καθ’ όλη στη διάρκεια της κάθε βραδιάς, εντελώς δωρεάν.

Σύνδεσμος της εκδήλωσης

 

Η διοργάνωση LMF σε συνεργασία μαζί με τον ραδιοφωνικό σταθμό MixFM ετοίμασαν ένα τριήμερο γεμάτο διασκέδαση, ποτό, φαγητό και απεριόριστες εκπλήξεις.

 

Ποτό και φαγητό θα υπάρχει προς πώληςη στον χώρο του LMF.
Προς αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας καλούνται οι επισκέπτες να απόφυγουν να φέρουν μαζί τους οτιδήποτε παράνομο. Στις εισόδους θα υπάρχει έλεγχος.

 

Μπορείτε να απολαυσετε μεταξύ άλλων:

- Σουβλάκια από ντόπιους ψήστες
- Pulled Pork από τους γνωστούς Pot Belly
- Burgers από τους βασιλιάδες του burger Serial Grillers
- Pizza από την μια και μοναδική Pizza Jack
- Crepes από τους άρχοντες της κρέπας Crepaland
- Hot Dogs από German Sausages
- Falafel από τον Αλέξη & Νάταλι
- Νoodles
- Waffles από το Buzzy Bee
- Παγωτό από τους Big Softie
- Σιταρο, Μαλλί της Γριάς και Pop Corn από ντόπιους παράγωγους.

 

Εξαργύρωστε τα λεφτά σας στα ταμεία και πάρτε τα χαρτονομίσματα του LMF για να περάσετε όλο το τριήμερο του LMF.

 

Μπροστά από όλα τα πιο πάνω φαγητά και στο κέντρο του χώρου θα υπάρχει μεγάλος χώρος σκεπασμένος με τραπέζια και καρέκλες όπου θα μπορεί κάποιος να καθίσει με την παρέα του και να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης.

Αφού χορτάσετε με αυτές τις πεντανοστημες επιλογές μπορείτε να απολαύσετε ένα χωνευτικό και ευεργετικό cocktail δημιούργημα και πάλι της διοργάνωσης με βασικό συστατικό τον μέγα χορηγό της διοργάνωσης με ονομασία Shark Jaw ή Green Ocean από την Shark Energy Drink. Τα ποτά αυτά θα προσφέρονται από το beach bar του φεστιβάλ όπου έχει δημιουργηθεί με βάση 10 τόνους άμμο. Αμμος, ξαπλώστρες και φοίνικες δίνουν την απόλυτη αίσθηση της παραλίας όπως αρμόζει αυτή την περίοδο.

 

Απολαύστε το στον χώρο που έχει δημιουργήσει η ομάδα κοντά στο cocktail bar και στο chill area μέχρι η μουσική να σας αναγκάσει να μεταφερθείτε στον δίαυλο απογειώσης ανάμεσα των δύο τεράστιων κερκίδων που προσφέρονται για VIP κρατήσεις.


Στις κρατήσεις υπάρχει και bottle service με στόχο και σκοπό να απολαύσετε τις στιγμές του φεστιβάλ από υπερυψωμένη θεά έχοντας και την πολυτέλεια της ανώτερης φιλοξενίας που μπορεί να παρέχει η διοργάνωση.

 

Χαθείτε στον κόσμο και στην μουσική και όταν διψάσετε απλώς φωνάξετε το κοριτσι που κρατά ήδη το κουβαδάκι με 5 παγωμένες ΛΕΟΝ μπύρες έτοιμη να σου το αφήσει και να τρέξει να σου φέρει το επόμενο.

 

Όπως μπορεί κάποιος να καταλάβει το μόνο που απομένει είναι η δική σας παρουσία με την παρέα σας και τα υπόλοιπα είναι έτοιμα.

 

Άς ζήσουμε όλοι μαζί αυτό το ιστορικό μουσικό τριήμερο Φεστιβάλ με δωρεάν είσοδο!

Τα λέμε εκεί.

Read 11044 times Last modified on Wednesday, 19 July 2017 08:02

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ)

2ο Φεστιβάλ Μπύρας Λεμεσού με καινοτομίες (Φωτογραφίες)

2ο Φεστιβάλ Μπύρας Λεμεσού με καινοτομίες (Φωτογραφίες)

Περισσότερες από 100 επωνυμίες μπύρας και ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα παρουσίασε το 2ο Φεστιβάλ Μπύρας Λεμεσού, που άνοιξε τις πύλες...

Μουσική βραδιά με πλούσιο ελληνικό ρεπερτόριο στη Γερμασόγεια

Μουσική βραδιά με πλούσιο ελληνικό ρεπερτόριο στη Γερμασόγεια

Σήμερα Παρασκευή 13 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί Μουσική Βραδιά η ώρα 8.30μ.μ. στο «Πάρκο Κυνηγών» οδό Ποταμιάς (πλησίον γηπέδου ποδοσφαίρου) στη...

Εθνικό μνημόσυνο των τεσσάρων ηρώων της Γερμασόγειας

Εθνικό μνημόσυνο των τεσσάρων ηρώων της Γερμασόγειας

Ο Δήμος Γερμασόγειας σε συνεργασία με τα Εθνικόφρονα Σωματεία ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Γερμασόγειας και τις οικογένειες των τεσσάρων ηρώων δημοτών του Παναγιώτη...