A+ R A-
19 June 2018

Wednesday, 28 December 2016 12:10

Κυριάκος Ξυδιάς: «Οι αναγκαίοι πόροι θα βρεθούν. Θα ξαναβρούμε στη Γερμασόγεια τη χαμένη αυτοπεποίθησή μας και θα αντιστρέψουμε καθετί αρνητικό.»

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΞΥΔΙΑ

 

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

 

Καλωσορίζοντας το νέο χρόνο εύχομαι σε όλους Υγεία, Δύναμη, Δημιουργία. Για τον Δήμο μας, εύχομαι το 2017 να είναι χρόνος ορόσημο, χρόνος επιτυχιών, χρόνος κατακτήσεων.

 

Κάθε τέλος όμως, επιφυλάσσει μια καινούργια αρχή, η οποία, όσο δύσκολη κι αν φαντάζει, ενέχει την προσδοκία του καινούργιου, την υπόσχεση για κάτι καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας. Με το βλέμμα στραμμένο σε ένα καλύτερο αύριο, όλοι μαζί, μια γροθιά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Όλοι για όλους, όλοι προς όλους, γιατί τελικά, μια μεγάλη, οικογένεια είμαστε.

 

Η δημοτική αρχή είναι για να λύνει τα τοπικά θέματα και να αγωνίζεται για το σύνολο της πόλης δίχως κομματικές αγκυλώσεις. Με αυτή την αρχή θα πορευτούμε το νέο έτος με αλληλεγγύη, αγάπη και προσφορά προς τους ανθρώπους μας, δηλαδή όλους εσάς. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω για την χρονιά που έφυγε όλους όσους μας πίστεψαν και μας εμπιστεύθηκαν την τύχη της πόλης. Δεν θα τους διαψεύσουμε σε όσα υποσχεθήκαμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ.

 

Έχοντας εμπιστοσύνη στη δημιουργική διάθεση των δημοτών μας, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι μπορούμε όλοι μαζί να προωθήσουμε το στόχο μας, να δώσουμε στο Δήμο και στην πόλη της Γερμασόγειας τη θέση που τους ανήκει, μέσα στο ευρύτερο οικονομικό και κοινωνικό πλαίσιο καθώς και την προοπτική που του αξίζει. Έχουμε υποχρέωση προς τον τόπο, για όλους εμάς και για τις επόμενες γενιές.

 

Εμείς ως δημοτική αρχή στόχος μας είναι να υπηρετούμε την πόλη μας και μόνο, θα είμαστε κοντά σας, σ όλους ανεξαιρέτως τους δημότες μας με δράσεις και έργα που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και θα ενισχύσουν κυρίως αυτούς που έχουν ανάγκη.

 

Το 2017 θα τεθούν οι στέρεες βάσεις του σχεδιασμένου πενταετούς προγράμματος ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου μας. Οι αναγκαίοι πόροι θα βρεθούν. Θα τους διεκδικήσουμε κατάλληλα προετοιμασμένοι, αρκεί να πράξουμε από κοινού, Δημοτική Αρχή και πολίτες.

 

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, μαζί θα αναζητήσουμε την ελπίδα, ως αντίδοτο στην κρίση. Θα επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας, για να προχωρήσουμε μπροστά. Θα ξαναβρούμε τη χαμένη αυτοπεποίθησή μας και θα αντιστρέψουμε καθετί αρνητικό, όχι μόνον για εμάς τους ίδιους, αλλά και για τον διπλανό μας.

 

Αλλάζουμε χρόνο, γυρίζουμε σελίδα, με υπευθυνότητα, αλληλεγγύη, αισιοδοξία, νέες ιδέες και προτάσεις, έργα ανάπτυξης και ευημερίας, μα πάνω από όλα αγάπη στον συνάνθρωπό μας. Το στοίχημα, που βάλαμε τον περασμένο χρόνο, μαζί θα το κερδίσουμε.

 

Εύχομαι από καρδιάς υγεία, ευημερία και πρόοδο.

 

Καλή χρονιά!

 

Κυριάκος Ξυδιάς

 

Δήμαρχος Γερμασόγειας

 

Read 795 times Last modified on Wednesday, 28 December 2016 12:29

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ)

Το Μουντιάλ της Ρωσίας μετακόμισε…. Γερμασόγεια

Το Μουντιάλ της Ρωσίας μετακόμισε…. Γερμασόγεια

Με τους θρύλους του κυπριακού ποδοσφαίρου Πανίκο Κρυστάλλη και Ανδρέα Πάκκο να δίνουν το εναρκτήριο λάκτισμα, πραγματοποιήθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου...

Αλλάζει όψη η Γερμασόγεια (Φωτογραφίες)

Αλλάζει όψη η Γερμασόγεια (Φωτογραφίες)

Διαμόρφωση παραλιακού μετώπου, σχεδιασμός Γραμμικού Πάρκου, αναπαλαίωση παλιού δημοτικού και ανάπλαση πυρήνα στους άμεσους σχεδιασμούς του δήμου Tην ευκαιρία...

Γερμασόγεια: Έκθεση κεραμικής «Σιωπηλό Άγγιγμα Τέχνης» (Φωτογραφίες)

Γερμασόγεια: Έκθεση κεραμικής «Σιωπηλό Άγγιγμα Τέχνης» (Φωτογραφίες)

Η Παγκύπρια Οργάνωση Αποκατάστασης Αναπήρων (Π.Ο.Α.Α.) Λεμεσού στο πλαίσιο της κοινωνικής ένταξης και ποιοτικής ενασχόλησης των ΑΜΕΑ έθεσε σε εφαρμογή...