A+ R A-
25 November 2017

Thursday, 11 May 2017 11:38

Βίντεο - Φωτογραφίες: Ο Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου είχε ανοικτή συζήτηση με τους δημότες του

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αγίου Αθανασίου, ο Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου, κ. Μαρίνος Κυριάκου, προσκάλεσε όλους τους δημότες σε ανοικτή συζήτηση την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017.

 

Ο ανοικτός ζωντανός διάλογος έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους δημότες να συνομιλήσουν με το δήμαρχό τους και να καταθέσουν τις προτάσεις, απόψεις καθώς και να μεταφέρουν τους προβληματισμούς τους για θέματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητα.

 

Στην εκδήλωση, εκτός του Δημάρχου, παρευρέθηκαν το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, οι 3 προϊστάμενοι της υπηρεσίας, ο Αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας και Δημοτικός Ταμίας του Δήμου κ. Αντρέας Πασχαλίδης, η Δημοτικός Μηχανικός κα. Βέρα Οικονόμου και ο Ανώτερος Υγειονομικός Επιθεωρητής κ. Αντρέας Κλεάνθους.

 

 18425591_774967796014452_118390696_n.jpg

 

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος καλωσόρισε όλους τους συμπολίτες του και τους ευχήθηκε Χριστός Ανέστη.

Ξεκίνησε λέγοντας πως «η σημερινή συγκέντρωση διοργανώνεται στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για καλύτερη και αμφίδρομη επικοινωνία και συνεργασία μας, από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας, προσπαθήσαμε να έχουμε διαρκή και ανοικτό διάλογο μαζί σας, ώστε να διαπιστώσουμε και να δώσουμε άμεσες λύσεις, εκεί και όπου μπορούμε, σε προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητά σας».

 

Αναφερόμενος στην δημιουργία του «διαδικτυακού διαλόγου», είπε ότι «πιστεύουμε πως πρόκειται για μια μορφή άμεσης συμμετοχής των δημοτών μας και είναι ένα μικρό παράδειγμα για το πώς θα μπορούσε να συμβάλει στην άμεση επικοινωνία και εξυπηρέτησή σας.

Η ιστοσελίδα μας και τα διαθέσιμα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πάντα «ανοικτά» σε διάλογο και σε υποβολή προτάσεων, εισηγήσεων και προβληματισμών».

 

Τέλος, ενημέρωσε τους συμπολίτες του πως ένας συνοπτικός οδηγός για εύκολη επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου έχει δοθεί από πόρτας σε πόρτα σε όλους τους δημότες του Δήμου. «Είναι μια σύντομη, πρακτική έκδοση που περιέχει τις πιο βασικές πληροφορίες για επικοινωνία με τον Δήμο Αγίου Αθανασίου», σημείωσε.

 

 18448060_774967802681118_2092011676_n.jpg

 

Σε δηλώσεις στην εφημερίδα «ΛΕΜΕΣΟΣ», μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου, Μαρίνος Κυριάκου, είπε πως «ήταν η πρώτη δημόσια συνάντηση που είχαμε με τους δημότες, η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και το χαρήκαμε».

 

«Ακουστήκανε απόψεις, εισηγήσεις και προβληματισμοί από όλους τους δημότες και εκεί που μπορούσαμε να δώσουμε απαντήσεις το κάναμε, ενώ εκεί που δεν μπορέσαμε έχουν καταγραφεί όλα και θα προχωρήσουμε σιγά σιγά στην υλοποίηση και στις λύσεις», τόνισε.

 

Δηλώσεις στην εφημερίδα μας έκανε και ο κ. Ντίνος Νικολαΐδης, ενεργός πολίτης, λέγοντας ότι «ήταν μια πρωτοποριακή συνάντηση στον Δήμο μας. Ένα από τα θετικά της συνάντησης ήταν ότι όλοι οι δημότες άκουσαν ότι έχουν και άλλοι συνδημότες προβλήματα έξω από την πόρτα τους. Φυσικά, απαιτήσαμε από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να τα επιλύσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

 

 

Read 769 times Last modified on Saturday, 13 May 2017 09:36

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

Όλοι μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας «Άγιος Αθανάσιος: Σκηνές δρόμου»

Όλοι μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας «Άγιος Αθανάσιος: Σκηνές δρόμου»

Διαγωνισμός Φωτογραφίας με τίτλο «Άγιος Αθανάσιος: Σκηνές δρόμου» διοργανώνει ο Δήμος Αγίου Αθανασίου, σε συνεργασία με την Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου...

Στην τελευταία του κατοικία ο Αντρέας Νεοφύτου από την Παραμύθα

Στην τελευταία του κατοικία ο Αντρέας Νεοφύτου από την Παραμύθα

Τον πολυαγαπημένο πατέρα και παππού Αντρέα Νεοφύτου από το χωριό Παραμύθα, κάτοικο Λεμεσού που απεβίωσε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017...

H Μαρία και Γιώργος κάτι ετοιμάζουν με...χριστουγεννιάτικο άρωμα!

H Μαρία και Γιώργος κάτι ετοιμάζουν με...χριστουγεννιάτικο άρωμα!

Καλά νέα για όλες όσες ενδιαφέρεστε για γυναικεία ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα, αλλά και τσάντες. Η Μαρία και ο Γιώργος από...