A+ R A-
19 April 2018

Monday, 22 May 2017 12:03

Φωτογραφίες: Τιμήθηκε ο τέως Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών Γιώργος Τ. Γεωργίου

Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Μήνα Μαθητικής Δημιουργίας Κάτω Πολεμιδιών, ο Δήμος τίμησε τον τέως Δήμαρχο Γιώργο Τ. Γεωργίου για τη πολύχρονη προσφορά και το έργο του, την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 στο 3ο Γυμνάσιο Αγίου Ιωάννη.

 

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου Αγίου Ιωάννη Κάτω Πολεμιδιών, κ. Γιάννης Σταύρου, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, λέγοντας πως «αυτή η παρουσία αποδεικνύει την πολύ καλή συνεργασία του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών με την Σχολική Εφορεία, τις Διευθύνσεις των Σχολείων που υπάγονται στον Δήμο και τους Συνδέσμους Γονέων με στόχο να πετύχουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας».

 

Σχετικά με τον πολιτιστικό μήνα μαθητικής δημιουργίας του Δήμου είπε πως «είναι ένας πετυχημένος θεσμός και οι μαθητές των σχολείων στα πλαίσια του μήνα αυτού παρουσιάζουν αξιόλογες εκδηλώσεις».

Συνέχισε λέγοντας πως «το Γυμνάσιου του Αγίου Ιωάννη έχει δώσει τα τελευταία χρόνια ιδιαίτερη έμφαση στην θεατρική παιδεία και τόνισε πως οι μαθητές πράγματι ανταποκρίνονται θετικά στην προσπάθεια αυτή».

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες ΕΔΩ

 

Αναφερόμενος στην παράσταση που παρουσιάστηκε στην εκδήλωση είπε ότι «το θεατρικό έργο η «Βεντάλια» του Κάρλο Γκολντόνι απέσπασε το 2ο βραβείο Γυμνασίων Περιφέρειας Λεμεσού – Πάφου για τους 28ους Παγκύπριους Σχολικούς Αγώνες Θεάτρου» και δεν παρέλειψε να ευχαρίστησε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που έλαβαν μέρος και εργάστηκαν σκληρά για αυτό το αποτέλεσμα, καθώς και την καθηγήτρια κ. Μαρία Κυπριανού, την βοηθό Διευθυντή κ. Ελένη Χαραλάμπους και όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχή παρουσίαση του έργου.

 

Τέλος, αναφορικά με τον τέως Δήμαρχο Κάτω Πολεμιδιών και νυν βουλευτή κ. Γιώργο Γεωργίου είπε ότι «εγώ ως Διευθυντής του Γυμνασίου Αγίου Ιωάννη θα ήθελα να μου επιτρέψετε να επαναλάβω δυο λόγια. Στα 3 χρόνια συνεργασίας με τον φίλο Γιώργο είχαμε μια άψογη επικοινωνία». «Ήταν πάντα εξυπηρετικός, ανθρώπινος, υπομονετικός με το χαμόγελο αισιοδοξίας πάντα στα χείλη», συνέχισε. Κλείνοντας ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κύριο Γιώργο Γεωργίου και του ευχήθηκε ανάλογη συνεργασία από το πολιτειακό αξίωμα που κατέχει, ιδίως από την ιδιότητά του ως μέλος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής.

 

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών, κ. Νίκος Αναστασίου, στον χαιρετισμό του, αναφέρθηκε για τα έργα που έγιναν υπό την δημαρχεία του τέως Δημάρχου, κ. Γιώργου Τ. Γεωργίου. Συγκεκριμένα, μίλησε για τα πάρκα της περιοχής που αναβαθμίστηκαν και πρασίνισαν. Μίλησε για το Καλέβουναρι το οποίο δεντροφυτεύτηκε και όπου υπάρχουν πανέμορφα γλυπτά από διάσημους γλύπτες. Στον χώρο υπάρχουν και παιχνίδια για παιδιά δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε οικογένειες να περάσουν ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

 

Στην συνέχεια αναφέρθηκε σε χώρους στάθμευσης που έγιναν, στα πεζοδρόμια και στην αναβάθμιση του πυρήνα των Κάτω Πολεμιδιών. Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μεγάλης σημασίας ιατρικό μουσείο που δημιουργήθηκε, καθώς και στο ταμείο υποτροφιών για τους φοιτητές.

 

Κλείνοντας την ομιλία του είπε πως «φυσικά πάντα υπάρχει δυνατότητα εξέλιξης του Δήμου μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Στην συνέχεια, ο Δήμαρχος Νίκος Αναστασίου τίμησε τον τέως Δήμαρχο Γιώργο Τ. Γεωργίου με ένα συμβολικό καραβάκι της Κερύνειας, καθώς ο κ. Γεωργίου είναι από την Κερύνεια, και ευχήθηκε την σύντομη επιστροφή στους τόπους μας.

 

Ο κ. Γιώργος Τ. Γεωργίου κατασυγκινημένος ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στην τιμητική αυτή εκδήλωση προς τιμήν του. Τόνισε δε πως όλα τα έργα έγινα χάρη στην άψογη συνεργασία του δημοτικού συμβουλίου και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, οι οποίοι έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στον πολιτισμό και επένδυσαν σε αυτόν, για μια καλύτερη και ποιοτική ζωή των δημοτών.

 

Στο τέλος της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση με τίτλο «Η Βεντάλια».

 

Read 1254 times Last modified on Monday, 22 May 2017 12:04

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (ΚΑΤΩ ΠΟΛΕΜΙΔΙΑ)

Δεν θα επιτραπεί η παράνομη τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας, διαμηνύει ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών

Δεν θα επιτραπεί η παράνομη τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας, διαμηνύει ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών

Σε καμία περίπτωση ο Δήμος δεν πρόκειται να επιτρέψει την τοποθέτηση παράνομων κεραιών ή τοποθέτησή τους αυθαίρετα σε διάφορους χώρους,...

Koινοποιήστε το Λεμεσιανοί, δωρεάν αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις για δημότες Πολεμιδιών

Koινοποιήστε το Λεμεσιανοί, δωρεάν αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις για δημότες Πολεμιδιών

Η AIMIS AMERICAN INSTITUTE CLINICS προσφέρει δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις (Full blood Count test FBC)για το μήνα Απρίλιο και και δωρεάν...

Κάτω Πολεμίδια: Δείτε ποιες μέρες θα εργαστεί η Υπηρεσία Αποκομιδής Σκυβάλων

Κάτω Πολεμίδια: Δείτε ποιες μέρες θα εργαστεί η Υπηρεσία Αποκομιδής Σκυβάλων

Ο Δήμος Κάτω Πολεμιδιών πληροφορεί τους δημότες του ότι η Υπηρεσία Αποκομιδής Σκυβάλων θα εργαστεί κανονικά τη Μεγάλη Παρασκευή και...