A+ R A-
20 June 2018

Friday, 13 October 2017 07:42

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 24ο «Πανηγύρι Χαράς», που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Λεμεσό

Με σύνθημα «ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΑΖΙ - ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ»

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 24ο «Πανηγύρι Χαράς», που διοργανώνεται κάθε χρονικά με τη συνεργασία του Συνδέσμου Φίλων του «Θεοτόκος» και την ενεργό συμμετοχή Σωματείων, Συνδέσμων και Οργανώσεων της πόλης μας και αποτελεί τη σημαντικότερη κοινωνική εκδήλωση του Ιδρύματος «Θεοτόκος».

 

Η όλη εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, στο Δημόσιο Κήπο Λεμεσού, από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα. Την επίσημη έναρξη του 24ου Πανηγυριού της Χαράς κήρυξε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής, ο οποίος υποδέχθηκε και τους ποδηλάτες της 7ης 3ημερης Ποδηλατοδρομίας του Ιδρύματος «Θεοτόκος».

 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και πληροφόρηση του κοινού για το τεράστιο έργο που επιτελεί στον τόπο μας, για περισσότερο από 48 χρόνια, το Ίδρυμα «Θεοτόκος», καθώς και η οικονομική αλλά και ηθική ενίσχυση και στήριξή του.

 

Το φετινό 24ο «Πανηγύρι της Χαράς», με σύνθημα «ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΑΖΙ - ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ», διοργανώθηκε κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες και αντίξοες οικονομικές συνθήκες για το «Θεοτόκος» και για το κοινωνικό κράτος γενικότερα, ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος, Θωμάς Κατσιώνης.

 

Στόχος της εκδήλωσης αποτελούσε η προσφορά χαράς, διασκέδασης και ψυχαγωγίας, ξεκούρασης και παιγνιδιού σε μικρούς και μεγάλους επισκέπτες. Γι’ αυτό το Limassol Theatre School, o Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού, ο Πολιτιστικός Χορευτικός Όμιλος «Διόνυσος», το Εργαστήρι Παραδοσιακών χορών «ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ», ο γνωστός Ταχυδακτυλουργός Ανδρέας Λιοτατής και η παρέα του, το φωνητικό Σύνολο του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες, το Μουσικό Εργαστήρι της Άννας Αριστείδου, η Σχολή Ζούμπα της Φιλίππας Κυπριανού, το Σωματείο Ξιφασκίας Λεμεσού και το Μουσικό Σχήμα «ΟΦ ΑΜΑΝ», φρόντισαν για την ψυχαγωγία των επισκεπτών.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μικρά παιδιά είχαν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν και να δημιουργήσουν, να ταξιδέψουν με το τρενάκι, να χαρούν το τραμπολίνο, τα καρουζέλ και τα φουσκωτά.

 

Ταυτόχρονα, στο χώρο υπήρχαν περίπτερα όπου πωλούνταν εκλεκτά προϊόντα, όπως είδη χειροτεχνίας, φυτά, γλυκά κτλ., ενώ περισσότερα από 20 οργανωμένα σύνολα, όπως και ένας μεγάλος αριθμός εθελοντών και φίλων του Ιδρύματος «Θεοτόκος» ετοίμασαν, με τον παραδοσιακό τρόπο, και πωλούσαν σουβλάκια, γλυκά, κούπες, λουκουμάδες και διάφορα ποτά για όλα τα γούστα και τις γεύσεις.

 

22471437_287909031695955_308728736_n.jpg

 

Read 750 times Last modified on Friday, 13 October 2017 07:50

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (ΛΕΜΕΣΟΣ)

Η Λεμεσός δημιούργησε το πρώτο live-streaming βίντεο 360 μοιρών

Η Λεμεσός δημιούργησε το πρώτο live-streaming βίντεο 360 μοιρών

Η Λεμεσός ακολουθεί την αιχμή της τεχνολογίας δημιουργώντας το πρώτο της βίντεο εικονικής πραγματικότητας 360 μοιρών, με την...

Μπράβο! Τα άτομα με αναπηρίες στη Λεμεσό κάνουν ξανά τα μπάνια τους χωρίς δυσκολία

Μπράβο! Τα άτομα με αναπηρίες στη Λεμεσό κάνουν ξανά τα μπάνια τους χωρίς δυσκολία

Μετά από πολλά παράπονα αναγνωστών μας είχαμε θίξει ως εφ «Λ» πριν λίγες μέρες το ζήτημα της μη λειτουργίας του...

Η Λεμεσός τίμησε τον Μάριο Τόκα

Η Λεμεσός τίμησε τον Μάριο Τόκα

Κορυφώθηκαν οι εκδήλωσεις μνήμης για τα 10 χρόνια από τον θάνατο του Μάριου Τόκα, που έγιναν την Τρίτη 12 Ιουνίου...