Στην ανακαίνιση και αναβάθμιση του χώρου της Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Λεμεσού, ώστε να καταστεί φιλόξενος τόσο για τα παιδιά της πέριξ περιοχής όσο και για να διοργανώνονται συχνά διάφορες εκδηλώσεις για το κοινό, έχει βάλει ως στόχο η Επιτροπή Πρόνοιας του Δήμου Λεμεσού.
Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις της στην εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ, η Πρόεδρος της Επιτροπής Πρόνοιας του Δήμου Λεμεσού Αθηνά Σπύρου, με αφορμή και την θεατρική παράσταση που έλαβε χώρα στις 24 Ιουνίου, στον Πολυδύναμο χώρο της Κοινωνικής Πρόνοιας Λεμεσού.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Σπύρου, ο χώρος της Κοινωνικής Πρόνοιας άνοιξε τις πόρτες του για τα παιδιά, έπειτα από πολλά χρόνια, για να παρακολουθήσουν δωρεάν το θεατρικό έργο «Τα Προξένια του δασκάλου».
Η θεατρική παράσταση έγινε από το θεατρικό σχήμα Νιμόνια, για τα παιδιά της Λεμεσού (Σπίτι του Μάριου, Παιδικής Στέγης, παιδιά από Ανάδοχες οικογένειες, κ.α.), με σκοπό να περάσουν μια ημέρα χαλάρωσης και ηρεμίας.
Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook
Η Πρόεδρος της Επιτροπής Πρόνοιας Λεμεσού συνέχισε λέγοντας ότι ήδη άρχισαν και συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού και ανακαίνισης των εξωτερικών χώρων των κτηρίων και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες, όπως είπε, ανακαίνισης των εσωτερικών χώρων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των παιδιών και των γονέων στην εκδήλωση ήταν αθρόα και τα παιδιά είχαν ένα ευχάριστο και ωφέλιμο απόγευμα.