Παναγιώτα Καψούλη

Παναγιώτα Καψούλη

Μια οικογενειακή επιχείρηση Λεμεσιανών που μετρά σε λίγους μήνες τα 100 χρόνια, γράφει τη δική της άκρως επιτυχημένη πορεία. Ο λόγος για τους φούρνους Σίγμα που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε.  

 

Η διαχρονική εξέλιξη και η ανοδική πορεία της εταιρείας είναι αδιαμφισβήτητη, αφού μέσα από τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα, την ομαδικότητα καθώς και τη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση των εργαζομένων της, η εταιρεία Σίγμα έχει καταφέρει να διαπρέψει στο τομέα της.   Λόγω της συνεχής επέκτασης των δραστηριοτήτων της, η εταιρεία Σίγμα προσφέρει δεκάδες νέες εργασιακές θέσεις.

 

Αν ψάχνεις λοιπόν για ένα σταθερό και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον με δυνατότητα άμεσης ανέλιξης, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τώρα την διαδικτυακή φόρμα εργοδότησης: https://sigmabakeries.com/?page_id=2089  

 

Εναλλακτικά μπορείς να στείλεις το βιογραφικό σου μέσω email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά στο 25 878678.

2421306563407117142423319216477393138410806n

L1240786

L1240504

L1250262

 

Υπάρχει το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό που παρέχει τα μέγιστα στους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας. Υπάρχουν βέβαια και παραδείγματα όπως η Κωνσταντίνα Χριστοδούλου που προσφέρουν ψυχική ανάταση στους ανθρώπους αυτούς, ώστε να συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη τους. Πιο συγκεκριμένα θα τη βρείτε στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο να προσφέρει μια ευχάριστη νότα στον χώρο, μέσα από τα πλήκτρα του πιάνου της, καθώς και την υπέροχη φωνή της, παρασέρνοντας έτσι τους ασθενείς στους ρυθμούς της.

 

Τι είναι για εσάς μουσική;

Μια απάντηση σε ανάλαφρo ύφος θα ήταν: η μουσική για μένα είναι ένας ευχάριστος τρόπος βιοπορισμού. Επειδή όμως η μουσική, όπως και οποιαδήποτε άλλη τέχνη, είναι μια σοβαρή υπόθεση, οφείλω να δώσω και μια σοβαρή απάντηση.

Η μουσική λοιπόν είναι η τέχνη της οργάνωσης των ήχων με τρόπο ώστε να δημιουργεί και να μεταφέρει συναισθήματα. Κάθε μουσικό είδος έχοντας τη δική του ιστορία και το δικό του ακροατήριο κουβαλάει ένα ειδικό συναισθηματικό φορτίο το οποίο συγκινεί σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό, λιγότερους ή περισσότερους ανθρώπους ανάλογα με τα βιώματα, την κουλτούρα, την ψυχική τους κατάσταση και το πνευματικό τους επίπεδο. Γι’ αυτό στο κλασικό ερώτημα για το αν υπάρχει καλή και κακή μουσική, η απάντηση μου είναι αβίαστα καταφατική, θέτοντας ως κριτήριο αξιολόγησης όχι την ευρεία απήχηση, αλλά την ποιότητα. Απαντώντας σας λοιπόν, θα έλεγα ότι μουσική για μένα είναι η τέχνη που μέσα από τα διαφορετικά της είδη και χάρη στα υψηλά ποιοτικά της χαρακτηριστικά, καταφέρνει να καλλιεργεί και να προάγει την πνευματική πλευρά του ανθρώπου οδηγώντας τον στην ψυχική ανάταση.

 

Γιατί επιλέξατε να αφιερωθείτε στο πιάνο;

Μπορώ να πω ότι δεν το επέλεξα, αλλά μάλλον οδηγήθηκα σ’ αυτό μέσα από τις συγκυρίες, αφού η μεγάλη μου αδυναμία ήταν το βιολί. Όμως, η κακή αρχική μου τοποθέτηση στο όργανο με κράτησε πίσω, οπότε στην πορεία με κέρδισε το πιάνο. Η άλλη μεγάλη μου αγάπη είναι η σύνθεση, αλλά για να αφιερωθείς σ’ αυτήν πρέπει να’ χεις λυμένο το βιοποριστικό σου ή να διαθέτεις μια ασφαλή επαγγελματική θέση. Επειδή λοιπόν παρά τους τίτλους σπουδών και τις επιδόσεις μου δεν έγινε κατορθωτός ο διορισμός μου στη δημόσια εκπαίδευση για λόγους διάφορους της αξιοκρατίας και ανάξιους αναφοράς, στράφηκα στην ιδιωτική εκπαίδευση και στον ψυχαγωγικό μουσικό χώρο ως πιανίστρια/τραγουδίστρια σε Κύπρο και Ελλάδα και για κάποιο διάστημα και στον επιχειρηματικό, με τη λειτουργία δικού μου Piano Restaurant Bar στη Λευκωσία.

citi-6

 

Έχουν οι Κύπριοι κατά την άποψή σας μουσική παιδεία και ποιότητα στις μουσικές τους επιλογές;

Στην Κύπρο συμβαίνει ό,τι περίπου και στον υπόλοιπο κόσμο. Πέρα από μια μικρή ομάδα που ακούει κλασική και τζαζ, ο υπόλοιπος κόσμος ακούει mainstream, ακροβατώντας-σε Κύπρο και Ελλάδα-μεταξύ έντεχνου, λαϊκού και κυρίως εφήμερων σουξέ. Η ερμηνεία για την επιτυχία των τελευταίων είναι απλή, σε μια εποχή που οι υλικές αξίες αντικαθιστούν τις ηθικές και στόχος ζωής είναι η«άνοδος» και η επιβολή με κάθε μέσο, επόμενο είναι και η μουσική παραγωγή να ακολουθεί τον ανάλογο δρόμο του εύκολου κέρδους με τη δημιουργία ανέμπνευστων ασμάτων και απελπιστικών διασκευών. Εύκολα θύματα οι νέοι, πλην ελαχίστων ψαγμένων εξαιρέσεων, οι οποίοι για χάρη της μόδας συντηρούν χωρίς αισθητικό κριτήριο μια βιομηχανία παραγωγής ανακυκλούμενων ανοησιών. Όπως λέει και ο σύζυγος μου, κάποτε η μουσική δημιουργούσε μόδα, τώρα η μόδα δημιουργεί μουσική. Οι μεγαλύτεροι έχουν καλύτερη τύχη, αφού τα ακούσματα κι οι προτιμήσεις τους προέρχονται από μια εποχή που υπήρχε ακόμη έμπνευση και αυθεντική δημιουργία ακριβώς επειδή υπήρχε φιλότιμο, λεβεντιά, τιμιότητα, αίσθημα δικαίου, αξίες που κάναν τη ζωή, όσο δύσκολη κι αν ήταν, πιο αληθινή. Καταλήγω λέγοντας, ότι η όποια μουσική παιδεία και ποιότητα στις μουσικές μας επιλογές, είναι ευθέως ανάλογη της εσωτερικής μας ποιότητας.

 

Πώς η μουσική επιδρά στις ψυχές των ανθρώπων;

Ευεργετικά, έχοντας θεραπευτική δράση, εξ ου και η ύπαρξη της μουσικοθεραπείας ως κλάδου της μουσικής επιστήμης και τέχνης. Η μουσική είναι μια τέχνη γενναιόδωρη γι’ αυτό και δίνει χωρίς ανταλλάγματα. Εκτονώνει χωρίς ξόδεμα, ψυχαγωγεί χωρίς κίνδυνο, χαλαρώνει χωρίς εθισμό. Ταξιδεύει χωρίς μεσάζοντες, διδάσκει χωρίς αξιολογητές, παρηγορεί χωρίς λόγια. Η μουσική κάνει ό,τι και η ψυχανάλυση, αλλά με ευχάριστο τρόπο και κυρίως με απόλυτη επιτυχία.

citi-2

 

Είναι η μουσική ένα φάρμακο στον πόνο των καρκινοπαθών;

Η ενασχόληση με την τέχνη γενικότερα είναι ευεργετική για τον άνθρωπο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν ευάλωτο ασθενή που παλεύει με μια δύσκολη κατάσταση. Αυτό όμως που κάνει τη μουσική να πλεονεκτεί, έναντι των άλλων τεχνών, είναι το ότι μπορεί να παρέχει τα ευεργετήματα της χωρίς τη φυσική-και άρα κουραστική-συμμετοχή του ασθενούς. Το άκουσμα της και μόνο μπορεί να ταξιδέψει την ψυχή σε κόσμους που δεν αγγίζει ο φόβος και από κει να αντλήσει δύναμη για να παλέψει.

 

Ποιές ήταν οι αντιδράσεις τους όταν πρωτοξεκινήσατε να παίζετε πιάνο στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο;

Η ιδέα του καθηγητή Ζάμπογλου να προστεθεί ζωντανή μουσική σ’ αυτόν τον ξεχωριστό χώρο, ήταν πρωτοποριακή και ιδιαίτερα πρωτότυπη για τα δεδομένα της Κύπρου. Στην υλοποίηση της συνέβαλε και ένας άνθρωπος με μεγαλείο ψυχής και έντονη την επιθυμία προσφοράς στον συνάνθρωπο, ο σύζυγος της Σοφίας Σιαθά, της γυναίκας που πάλεψε μέχρι τέλους με αξεπέραστο θάρρος για χάρη των παιδιών και της οικογένειάς της. Γι’ αυτό και το όνομα της βρίσκεται ανεξίτηλα γραμμένο στο πιάνο. Είναι πραγματικά μεγάλος ο θαυμασμός και η χαρά που αισθάνομαι όταν ακούω φωνές να τραγουδούν ενόσω παίζω ή όταν με πλησιάζει κάποιος ζητώντας μου κάτι αγαπημένο για να το πούμε μαζί παραμερίζοντας, έστω και για όσο κρατάει ένα τραγούδι, φόβους και αγωνίες. Έχω το προνόμιο να έρχομαι σε επαφή με τέτοιους ανθρώπους καθημερινά, που η δύναμη στο ευχαριστώ και στο χαμόγελο τους αποτελούν για μένα πολύτιμο μάθημα ζωής.

citi-4

 

Πιστεύετε πως η μουσική έχει να προσφέρει και στην ψυχολογία του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού;

Ναι το πιστεύω, διότι όλοι έχουμε ανάγκη από βαλβίδες αποσυμπίεσης στη ζωή μας, ιδιαίτερα οι επαγγελματίες που προσφέρουν σε ένα τόσο απαιτητικό και συνάμα ευαίσθητο χώρο.

 

Tι είδος μουσικής παίζετε στο νοσηλευτήριο και γιατί;

Φροντίζω να καλύπτω όλα τα είδη της μουσικής, έτσι ώστε να ικανοποιώ κατά το δυνατόν όλα τα γούστα και ταυτόχρονα προσπαθώ να μαντεύω το τι θα άρεσε στο ακροατήριο μου την κάθε στιγμή, λαμβάνοντας υπ’όψιν τις διαφορετικές εθνικότητες και ηλικίες. Επιπλέον, η προσέλευση πολλών ασθενών για τις καθημερινές τους θεραπείες, καθώς και των συνοδών τους, απαιτεί από μέρους μου τόσο τη διαφοροποίηση του ρεπερτορίου μου όσο και τον διαρκή εμπλουτισμό του. Είναι επίσης σημαντικό να ακούγονται ζωηρές και ευχάριστες μελωδίες που να δημιουργούν μια κατάσταση ψυχικής ευφορίας, διατηρώντας ταυτόχρονα το μουσικό ενδιαφέρον με την παρεμβολή ηπιότερων ακουσμάτων.

 

Ποιο τραγούδι θα αφιερώνατε σε όσους αναγνώστες μας παλεύουν με τον καρκίνο και ποιο το μήνυμα σας προς αυτούς;

Είναι πολλά τα τραγούδια που θα μπορούσα να αφιερώσω στους γενναίους αυτούς ανθρώπους. Ξεχωρίζω όμως αυτό του Μ. Χατζηδάκι σε στίχους Ν. Γκάτσου, «Κάνε το δάκρυ σου χαρά», για την αισιοδοξία που μεταδίδει, μέσα όμως από μια παρότρυνση που σέβεται τον πόνο. Ο καρκινοπαθής δεν χρειάζεται τη λύπηση των γύρω του, αυτό που χρειάζεται είναι ανθρώπους με θετική ενέργεια που θα τον στηρίξουν στην προσπάθειά του. Η καλή ψυχολογία είναι αντάξια, αν όχι και προϋπόθεση, της καλής θεραπείας και για τη διατήρηση της, απαραίτητη είναι η ενασχόληση με ο,τιδήποτε δημιουργεί χαρά και αισιοδοξία. Μια τέτοια ενασχόληση είναι και η μουσική.

citi

 

Εμπειρογνώμονας Τουρισμού και Επιμόρφωσης

 

1. Τα δύο προηγούμενα παγκύπρια πολιτιστικά συνέδρια στο Φοινί άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων. Σε τι θα αφορά το φετινό;
Σας προσκαλούμε μαζί με τον κοινοτάρχη και το Κοινοτικό Συμβούλιο στο συνέδριο «Η ζωή και η συνέχιση της παρουσίας των νέων στις ορεινές περιοχές και οι ανάγκες τους». Θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Φοινιού, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης η ώρα 9:30. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομου Προδρόμου. Αξίζει να αναφερθεί ότι το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Λεμεσού.


2. Ποια ήταν η ανάγκη που σας οδήγησε να επιλέξετε το συγκεκριμένο θέμα για το πολιτιστικό συνέδριο;
Αρχικά ξεκινήσαμε με συνέδρια που αφορούσαν την αγγειοπλαστική τέχνη. Στο τρίτο, επιλέξαμε ένα πολύ ουσιώδες θέμα που απασχολεί πραγματικά πολύ κόσμο. Το Φοινί αποτελεί ένα ορεινό χωριό, που επιθυμεί να θέσει προβληματισμούς και αποτελεί το μοναδικό χωριό στο Τρόοδος που διοργανώνει τέτοιου είδους συνέδρια. Κατορθώσαμε να έχουμε μεγάλη ποικιλία στους αναλυτές μας, καθώς επίσης θα έχουμε και τρεις νέους από διαφορετικά σημεία της ορεινής Λεμεσού, όπου θα σταθούν στο βήμα, για να τους δώσουμε φωνή.

 

3. Ποιοι θα αποτελέσουν τους ομιλητές για φέτος;
Αρχή κάνουμε με τη Γεωργία Έκτωρος του Κέντρου Νεότητας Φοινιού, που θα μας μιλήσει για τις ίσες ευκαιρίες μάθησης ψυχαγωγίας και ποιότητας ζωής με τους κατοίκους της πόλης. Επίσης έχουμε τις μαθήτριες Στυλιάνα Κουτσουλάκη και Σταύρια Σοφοκλέους, για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις από την παρουσία των νέων στα ορεινά χωριά. Έπειτα, θα μας απασχολήσει η ψυχαγωγία των νέων στις ορεινές περιοχές, από μέλη του μαθητικού συμβουλίου της Σχολής Λεμύθου, ενώ τον λόγο θα πάρει ο καθηγητής του πανεπιστημίου Νεάπολις Δρ. Γιώργος Γεωργή, με το «Φοινί στα πρώτα χρόνια της Αγγλοκρατίας». Ο Δρ. Λουκάς Δημητρίου, θα μας αναλύσει την προσβασιμότητα των κατοίκων των ορεινών περιοχών της Κύπρου από και προς τα μεγάλα αστικά κέντρα. Συνεχίζουμε με τα προνόμια και τις δυσκολίες των νέων στην ύπαιθρο, από τον Εφραίμ Χρήστου. Το σχέδιο χορηγιών ενίσχυσης της νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας θα αναλυθεί από τον Χρήστο Φωτιάδη, λειτουργό του Υπουργείου Εμπορίου και Βιομηχανίας. «Το Φοινί ως μέλος του δικτύου όμορφα χωριά της Κύπρου και η συγχρηματοδότηση επενδύσεων», από τον λειτουργό αναπτυξιακής εταιρείας επαρχίας Λεμεσού, Μάκη Παπαμιχαήλ. Επιπρόσθετα, ο ρόλος των επιστημόνων στις ορεινές περιοχές από τον Δρ. Ανδρέα Σαββίδη, γραμματέα του συμβουλίου γεωπόνων. Τέλος η πρόεδρος του συνδέσμου γεωκαλλιεργητών Κύπρου Χριστίνα Χριστοδούλου, θα μας μιλήσει για τη βιολογική γεωργία και την προοπτική ανάπτυξης στις ορεινές περιοχές.


4. Πού αποσκοπεί το συνέδριο;
Θα ολοκληρωθεί με ανοιχτή συζήτηση, για να εξάγουμε ένα δυνατό πόρισμα, που δε θα μείνει απλά στο φάκελο, αλλά θα σταλεί στα αρμόδια υπουργεία και θα παρακολουθούμε την εξέλιξή του και εάν οι αρμόδιοι θα μας βοηθήσουν. Το πόρισμα, ίσως φτάσει μέχρι και την Ευρωπαϊκή Ένωση, γιατί έχω τις ικανότητες να κάνω το ειδικό μάρκετινγκ, ώστε να βγει το σωστό αποτέλεσμα.


5. Είδατε τα τελευταία χρόνια μία θέληση για ανάπτυξη των ορεινών περιοχών;
Για την ώρα όχι ακόμα. Ως άνθρωπος που ερευνά την ανάπτυξη των ορεινών κοινοτήτων που συνάμα να συμβαδίζει με τη διακίνηση ντόπιων και ξένων επισκεπτών, δεν βλέπω καθόλου καλή οργάνωση ακόμα.

Η ασταθής αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί από απόψε.Σήμερα ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, στις περισσότερες περιοχές, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Νεφώσεις όμως, που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, στα ορεινά στο εσωτερικό, αλλά και σε παράλιες περιοχές στο ανατολικό μισό του νησιού. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και το απόγευμα στα νότια παράλια τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Σε καταιγίδα δυνατό να ενισχύονται στα 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη, στα προσήνεμα, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ στα παράλια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς και παροδικά κατά τόπους μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα βόρεια και τοπικά στα δυτικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στο νότιο μισό του νησιού.Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.Tην Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα δυτικά παράλια. Τη νύκτα αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, κυρίως στο εσωτερικό.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή, παραμένοντας ωστόσο κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, αλλά μέχρι την Κυριακή θα σημειώσει σταδιακά περαιτέρω άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Σύμφωνα με απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού στη συνεδρία του στις 9.9.2021, αποφάσισε όπως το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη δοθεί σε μεγάλο δρόμο καθώς και σε πάρκο στη Λεμεσό.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, η απόφαση αυτή πάρθηκε θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τιμήσουν τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη για το συνολικό του έργο. Με τη σχετική απόφαση ο Δήμος Λεμεσού αποδίδει τη δέουσα τιμή προς τον άνθρωπο που τίμησε μέσα από το έργο του τον ελληνισμό, τον φίλο και υποστηρικτή της Κύπρου και της πόλης μας.

Συγχαρητήρια στους εθελοντές και τις εθελόντριες των Φίλων της Γης Κύπρου που καθάρισαν ένα κομμάτι της Ακταίας Οδού. Κατάφεραν να μαζέψουν 150 κιλά σκουπίδια.


Εκεί να γίνει η νέα Λεμεσός. Από το Παλιό ως το Νέο Λιμάνι με γραμμικό πάρκο, ποδηλατόδρομο, πεζόδρομο και λωρίδες για ηλεκτρικά λεωφορεία. Όχι άλλα αυτοκίνητα, καυσαέριο και έλλειψη πρασίνου.

Νεόφυτος Τσούκκας, 60 ετών, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Λεμεσός


Οι συνθήκες που παίζαμε τότε ποδόσφαιρο, ήταν πολύ πιο δύσκολες από αυτές που επικρατούν σήμερα. Πλέον υπάρχουν φυσιοθεραπευτές, πηγαίνουν στο εξωτερικό για προετοιμασία, με συγκεκριμένη διατροφή και την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη. Σε αντίθεση με τότε, που έπρεπε εκτός από το ποδόσφαιρο να έχουμε και μια πρωινή δουλειά. Παρόλα αυτά, μπορεί να μην ονομαζόταν επαγγελματικό το ποδόσφαιρο, αλλά οι προπονήσεις ήταν καθημερινές και εντατικές. Ναι μεν δεν αμειβόμασταν, όμως δουλεύαμε εξίσου σκληρά. Σήμερα όλοι κάνουν το συμβόλαιό τους, εκεί και όπου τους συμφέρει. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν παίζουν για τη φανέλα. Παρατηρώ πως όλοι οι ποδοσφαιριστές, ντόπιοι και ξένοι σέβονται το «σπίτι» που τους φιλοξενεί.

 

Page 1 of 592

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top