Ραφαηλία Μενελάου

Ραφαηλία Μενελάου

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην καλαθόσφαιρα, το Κύπελλο Ελλάδας απόψε το βράδυ στο κλειστό «Δύο Αοράκια» της Κρήτης.Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στον τελικό, που θα είναι ο 24ος στην ιστορία τους, μετά από απουσία ενός χρόνου (το 2017 είχαν κατακτήσει το τρόπαιο), αφού πέρυσι τον τίτλο διεκδίκησαν στον τελικό ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, με την Ένωση να αναδεικνύεται Κυπελλούχος Ελλάδας 2018. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ο μοναδικός «πράσινος» που δεν ακολούθησε -προληπτικά- το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στη μέση, την Παρασκευή (15/2).Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στον τελικό για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, όταν είχε κατακτήσει το τρόπαιο για τελευταία φορά (1999) και είναι ο 8ος τελικός στην ιστορία του. Ο Φιλ Γκος που ταλαιπωρείται πλέον και από έναν μυϊκό σπασμό στη μέση, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας την Παρασκευή (15/2), προκειμένου να κερδίσει τη μάχη με τον χρόνο  και να είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για τον αγώνα της Κυριακής στο Ηράκλειο.Η τελευταία φορά που βρέθηκαν αντίπαλοι σε τελικό Κυπέλλου, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, σημειώθηκε στις 30 Ιουνίου 1982, με τον Παναθηναϊκό να χαμογελά, 65-63, στο Αλεξάνδρειο.   Ο Παναθηναϊκός έχει κατακτήσει 18 τρόπαια, εκ των οποίων τα τελευταία 6 διαδοχικά, από το 2012 μέχρι και το 2017: (1979, 82, 83, 86, 93, 96, 2003, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετρά μέχρι στιγμής επτά συμμετοχές σε τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας κατακτήσει τρία τρόπαια (1984, 1995 και 1999).ΚΥΠΕ

Ώρες Λειτουργίας: 8πμ - 10μμ. Μετά τις 10μμ και μέχρι τις 8πμ της επομένης, ανοίγουν το φαρμακείο οι φαρμακοποιοί, μετά από τηλεφώνημα στην οικία τους, όταν ο ασθενής έχει συνταγή.

 

Κυριακή 17/2/2019

1. Κουπέπας Ανδρέας
Ανοικοδομήσεως 37Β
, βόρεια round about Λινόπετρας κι αριστερά (δρόμος Συνοικισμού), Άγιος Αθανάσιος
25724545
, 25322840

 

 

2. Παπαχρίστος Χρίστος
Λεωφ. Μακαρίου Γ΄  48
, έναντι ψησταριάς "Καπάτσος", φώτα Σιμιλλίδη, Λεμεσός
25575861
, 25340982

 

 

3. Πραστίτη Ελένη
Αγίας Φυλάξεως 154
, απέναντι από φρουταρία Λιμνιά, Λεμεσός
25383120
, 25735573

 

 

4. Δρουσιώτης Ονούφριος
Γλάδστωνος 131Β
, έναντι παλαιού οικήματος ΑΕΛ, Λεμεσός
25379777
, 99447977

 

Αντίσκηνα βρίσκονται από χθες βράδυ έξω από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, στο πλαίσιο 24ωρης ειρηνικής εκδήλωσης διαμαρτυρίας που οργανώνει η Κίνηση για το Δικαίωμα της Στέγασης, με τίτλο "Κουράστηκα να μου στερούν την αξιοπρέπεια μου", στην παρουσία και εκπροσώπων κομμάτων.
 


"Ο πόνος που συναντούμε μπροστά μας είναι μεγάλος", ανέφερε ο εκ των συντονιστών της Κίνησης, Λευτέρης Γεωργίου, ο οποίος είπε πως ο αγώνας που γίνεται για να βοηθηθούν συνάνθρωποι μας που είναι άστεγοι και αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, είναι επί καθημερινής βάσεως και στόχο έχει "να φέρει επιτέλους αξιοπρέπεια στον άνθρωπο ".


 
"Κάποιοι αποφάσισαν να αποκόψουν την αξιοπρέπεια από τον άνθρωπο. Εμείς σαν Κίνηση για το Δικαίωμα της Στέγασης θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, θα συνεχίσουμε να μαζεύουμε άστεγους από τον δρόμο, θα συνεχίζουμε να ασκούμε πίεση εκεί που πρέπει", συμπλήρωσε.
 


Η Κίνηση μετεξελίσσεται πλέον σε εγγεγραμμένο Σωματείο με την ονομασία "ΕνΕργώ", με Πρόεδρο της τη δικηγόρο Ελίνα Ζώη, η οποία ανέφερε ότι σκοπός είναι, οι πολίτες της χώρας να γίνουν ενεργοί, να αρχίσουν να συμμετέχουν και να διεκδικούν συλλογικά τα δικαιώματα τους.


 
Ξεκινούμε, είπε, με το δικαίωμα στη στέγη και θα συνεχίσουμε σε όλο το φάσμα των δικαιωμάτων του ατόμου, όπως η υγεία και η παιδεία και κάλεσε όλους να στηρίξουν την προσπάθεια.
 


Εξάλλου ο δικηγόρος της Κίνησης, Ζήνωνας Νικολαΐδης, υποστήριξε πως ζούμε σε ένα κράτος που είναι τελευταίο σε δημοκρατικούς θεσμούς στην ΕΕ και στο δυτικό κόσμο και κάλεσε τους πολίτες να αναλογιστούν το ρόλο και τις ευθύνες τους "να ξυπνήσουν και να βοηθήσουν ο ένας στον άλλον".
 


Τη στήριξη τους εξέφρασαν εκ μέρους των κομμάτων τους οι Επαρχιακοί Γραμματείς του ΑΚΕΛ, της ΕΔΕΚ και του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών καθώς, ο Πρόεδρος του Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου, καθώς και εκπρόσωποι οργανώσεων και κινήσεων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.
 


Αριθμός ατόμων διανυκτέρευσε στα αντίσκηνα, τα οποία θα παραμείνουν στο χώρο μέχρι σήμερα το βράδυ.

 


ΚΥΠΕ

annita-antwniadou

Δρ Αννίτα Αντωνιάδου, Ακαδημαϊκός, Επιστημονικός Συνεργάτης

 

Το 1221 η πόλη της Λεμεσού επλήγη από μια επιδρομή των Σαρακηνών, που σκότωσαν και αιχμαλώτισαν πλήθος κόσμου, ενώ κατέστρεψαν και μεγάλο μέρος του χριστιανικού στόλου που έλαβε μέρος στην Πέμπτη Σταυροφορία στην Αίγυπτο η οποία μετά την αποτυχία της απεσύρθη στο λιμάνι της Λεμεσού. Στις 21 Ιουλίου του 1228, ο Γερμανός αυτοκράτορας Φρειδερίκος ο Β' Hohenstaufen, αρχηγός της Έκτης Σταυροφορίας, που έφτασε ως άλλος Ριχάρδος στη Λεμεσό με ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις, προέβαλε δικαιώματα κηδεμονίας επί του θρόνου της Κύπρου ενώ στη συνέχεια κατέλαβε με τη βία την Λεμεσό και τις άλλες πόλεις.

Το 1271 η πόλη θα δεχτεί επίσης την επίθεση του Σουλτάνου της Αιγύπτου.

 

Όταν το 1395 ο ευγενής περιηγητής Ogier d' Anglure προσάραξε στο λιμάνι της Λεμεσού, σημειώνει στο οδοιπορικό του με την ονομασία ‘Le saint voyage de Jherusalem’: «Αποβιβαστήκαμε στη Λεμεσό, η οποία κάποτε ήταν μια θαυμάσια πόλη.... Μεγάλο τμήμα της είναι ακατοίκητο και όπως γνωρίζω όλες αυτές οι καταστροφές προκλήθηκαν από τους Γενουάτες κατά τη διάρκεια του πολέμου μεταξύ των ιδίων και του βασιλιά της Κύπρου. Οι Γενουάτες κατέχουν μία ακόμη σπουδαία πόλη με ωραίο λιμάνι, που ονομάζεται Αμμόχωστος.»

 

Το 1402 αλλά και μετέπειτα το 1408, παρόλη την αντίσταση που προέβαλε η Λεμεσός κατά των Γενουατών από τους κατοπινούς  χρονογράφους μαθαίνουμε ότι στα τέλη του 14ου αιώνα η πόλη είναι σχεδόν ακατοίκητη. Λίγο καιρό αργότερα το 1426 επλήγη από επίθεση των Μαμελούκων αύτη τη φορά (*Στρατιωτικές δυνάμεις από δούλους Τουρκικής καταγωγής «μαμλούκ» οι οποίοι κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα κατάφεραν να κυβερνήσουν διάφορα μουσουλμανικά κράτη για παράδειγμα την Αίγυπτο μεταξύ 1250-1517).

 

Την 24η Απριλίου 1491, έγινε ένας από τους πιο καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν ποτέ την νήσο. Στον σεισμό αυτό αναφέρονται περιηγητές, χρονογράφοι, βενετικά έγγραφα, καθώς και κάποιες χρονογραφικές σημειώσεις σε κυπριακά χειρόγραφα. Όσον αφορά τη Λεμεσό καταστράφηκε ο πύργος, το φρούριο, το κάστρο δίπλα στη θάλασσα, καθώς και όλα τα σπίτια και οι εκκλησίες της πόλης.

Επιπλέον καταστράφηκε αναφέρουν ο θόλος της Καθολικής εκκλησίας αφιερωμένη στον Σταυρό. Μετά την καταστροφή της από το σεισμό η εκκλησία δεν ξανακτίστηκε. Ίσως πρόκειται για την θέση της σημερινής Παναγίας της Καθολικής όπου υφίστατο αρχικά κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους μοναστήρι Φραγκισκανών, στη θέση του οποίου τον 16ο αιώνα κτίστηκε μια άλλη εκκλησία.

 

Ο Γερμανός περιηγητής Dietrich von Schachten που έφθασε στην Κύπρο τον Ιούλιο του 1491 γράφει στο οδοιπορικό του για τον σεισμό. Συγκεκριμένα αναφέρεται στη Λεμεσό την οποία έτυχε να επισκεφθεί δύο φορές, μία κατά το ταξίδι του προς τους Αγίους Τόπους και μία κατά την επιστροφή του, όπου τότε μάλιστα αναγκάστηκε να παραμείνει στο νησί σχεδόν ένα μήνα: «Η Λεμεσός ήταν κάποτε μια ωραία πόλη, αλλά τώρα μοιάζει με χωριό. Διαθέτει, όμως, ένα ισχυρό φρούριο στη θάλασσα, τμήμα του οποίου έχει καταστρέψει ο σεισμός. Από τον ίδιο σεισμό επίσης, επειδή το έδαφος έχει χωριστεί στα δύο, καταστράφηκαν πολλές εκκλησίες και κατοικίες, καθώς επίσης και η κατοικία του επισκόπου». Τις ίδιες πληροφορίες, κι επιπλέον ότι η πόλη δεν διαθέτει σπίτια παρά μόνο μικρές καλύβες, όπου κατοικούν φτωχοί άνθρωποι, αναφέρουν επίσης και άλλοι περιηγητές, όπως ο Μιλανέζος ιερέας Pietro Casola και ο Γερμανός ευγενής Alexander von Zweibrucken.

«καί ἔσονται λιμοί καί λοιμοί καί σεισμοί κατά τόπους· πάντα δέ ταῦτα ἀρχή ὠδίνων». (Ματθ. κδ’, 6-8).

 

 

Το 1483, ο Ελβετός δομινικανός μοναχός Felix Faber πορεύομενος προς τους Αγίους Τόπους επισκέφθηκε τη Λεμεσό. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η πόλη, την οποία ονομάζει στο ημερολόγιο του Νιμόνια, αν και είναι επισκοπική έδρα με καλό λιμάνι και θαυμάσιους αμπελώνες, είναι ερειπωμένη.  Η γεωγραφική της θέση, σημειώνει, είναι πολύ σημαντική, αφού βρίσκεται απέναντί από σπουδαία λιμάνια όπως η Τύρος και η Σιδώνα.  Από εδώ, κανείς με ούριο άνεμο ταξιδεύει σε σπουδαία εμπορικά λιμάνια σε ένα ημερονύχτιο. Αναφέρει ότι στην πόλη της Λεμεσού, εγκαταστάθηκαν οι Ναΐτες, καθώς και οι ιππότες του τάγματος του Αγίου Ιωάννου μετά την κατάληψη της Ιερουσαλήμ από τον Σαλαδίν. Ο Faber αποδίδει στα τάγματα την οχύρωση της Λεμεσού και του λιμανιού της.
Επίσης αναφέρει ότι είδε τα ερείπια λατινικών μοναστηριών και εκκλησιών που εκτίσαν τα τάγματά. Η εικόνα αυτή της πόλης, καταλήγει, είναι επακόλουθο διαφόρων δεινών που έπληξαν την πόλη, όπως επιθέσεις των Σαρακηνών, πλημμύρες, και σεισμοί.

tsouloftas

Του Γιάννη Τσουλόφτα, Επιστημονικός Συνεργάτης

 

Την εντύπωση ότι οι κύπριοι δεν αγαπούν τη λογοτεχνία και δεν διαβάζουν βιβλία έρχεται να ανατρέψει η πολύ επιτυχημένη δραστηριοποίηση των Λεσχών Ανάγνωσής στη Λεμεσό.

 

Η Λεμεσός μας κατέχει τα πρωτεία ως προς την αναβίωση των λογοτεχνικών παρέων και τη λειτουργία Λεσχών Ανάγνωσης. Συνολικά λειτουργούν τουλάχιστον τρείς οργανωμένες Λέσχες Ανάγνωσης στη Λεμεσό. Οι πιο γνωστές είναι το «Βιβλιοτρόπιο,» ο «Διάλογος,» και το «Πυρείον.» Οι τρείς αυτές Λέσχες Ανάγνωσης έχουν συμβληθεί στο «Δίκτυο Λεσχών Ανάγνωσης Λεμεσού.»

Πέραν αυτών, λειτουργεί η Πρωτοβουλία «Μεταξύ Γραφής και Ανάγνωσης» και κάποιες άλλες πιο άτυπες παρεΐστικες πρωτοβουλίες.

 

Στόχος τους είναι η διάδοση της φιλαναγνωσίας και της αγάπης προς το βιβλίο. Έχουν μια αξιόλογη και μακρόχρονη δραστηριότητα με ποικίλες πνευματικές και πολιτιστικές δράσεις στην πόλη μας, σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού, την ΕΘΑΛ, τον Σύνδεσμο Μικρασιατών Κύπρου, το Κέντρο Λόγου και Τεχνών Τεχνοδρόμιο αλλά και τοπικά βιβλιοπωλεία.

 

 

Τι είναι ωστόσο μια Λέσχη Ανάγνωσης;

Λέσχη  Ανάγνωσης είναι μια ομάδα ανθρώπων που συναντιόνται συστηματικά και συζητούν ένα βιβλίο, το οποίο έχουν διαβάσει εκ των προτέρων, ύστερα από κοινή συμφωνία. Η ομάδα, που αριθμεί συνήθως γύρω στα δέκα άτομα,  δεν χρειάζεται να έχει οποιαδήποτε ομοιογένεια αναφορικά με το μορφωτικό ή κοινωνικό της υπόβαθρο. Το μόνο κοινό στοιχείο είναι η αγάπη και ο ενθουσιασμός των μελών της για το βιβλίο και τη δημιουργική συζήτηση.

 

Οι συναντήσεις της λέσχης είναι σταθερές, συνήθως μια φορά το μήνα, για να παρέχεται αρκετός χρόνος να διαβαστεί από όλους το βιβλίο. Τα μέλη της λέσχης απολαμβάνουν μια ωραία συζήτηση γύρω από ένα βιβλίο, εμπλέκονται σε διαφορετικές αναλύσεις και προσεγγίσεις για το ίδιο βιβλίο, βιώνουν την ψυχική επαφή και επικοινωνία με άλλους ανθρώπους, μοιράζονται το πάθος τους για το διάβασμα, και αξιοποιούν ευχάριστα και δημιουργικά μέρος από τον ελεύθερο τους χρόνο.

 

YTBookClub2

 

Η ενασχόληση με το βιβλίο δεν είναι ανάγκη να είναι μια μοναχική διεργασία. Η ιδέα των Λεσχών Ανάγνωσης αποδεικνύει ακριβώς τοι αντίθετο. Το βιβλίο παρουσιάζεται ως αντικείμενο ανάλυσης και συζήτησης μιας παρέας. Το συναίσθημα που παραμένει μετά την ανάγνωση του βιβλίου και τη συζήτηση του στη λέσχη εξωτερικεύεται και δεν είναι πλέον υπόθεση ενός ατόμου αλλά μιας ομάδας. Φεύγουμε από την αποκλειστική προσωπική ανάγνωση και τη σιωπή και μεταφερόμαστε στη συλλογική συζήτηση, το μοίρασμα, την έκφραση και την αλληλεπίδραση. Έτσι ερχόμαστε πιο κοντά στο βιβλίο, τα νοήματα του, τους χαρακτήρες του, και την ουσία του.

 

Ακόμα και τα άτομα που αγαπούν τα βιβλία και τη λογοτεχνία, πολλές φορές λόγω των πολλών υποχρεώσεων και της σκληρής καθημερινότητας, δεν έχουν συχνά το κίνητρο να διαβάσουν ένα καλό βιβλίο. Η συμμετοχή σε μια οργανωμένη Λέσχη Ανάγνωσης, δίδει το έναυσμα, το κίνητρο, και μας εντάσσει στη διαδικασία της συστηματικής ανάγνωσής.

 

Ως Κύπριοι και Λεμεσιανοί, έχουμε πάντα την τάση να εμπλουτίζουμε τις πνευματικές μας δράσεις με τερπνά διανθίσματα. Έτσι οι συναντήσεις των λεσχών συχνά συνδυάζονται με λίγο κρασί και κάποιο τσίμπημα.

 

 

Συνταγή για μια καλή Λέσχη Ανάγνωσης:

Υλικά:

Ένα καλό βιβλίο, καμιά δεκαριά φίλοι ή γνωστοί που αγαπούν το βιβλίο, δυο τρία μεζεδάκια (προαιρετικά,) μια μπουκάλα κρασί (προαιρετικά,) μπόλικη καλή διάθεση, αρκετή όρεξη για ανάγνωση και συζήτηση, ένας φιλόξενος χώρος, λίγη οργάνωση.

 

Εκτέλεση:

Η Λέσχη Ανάγνωσης είναι μια απλή αλλά ιδιαίτερη συνταγή, με λίγα αλλά όχι δύσκολα ή δυσεύρετα υλικά. Όσο περισσότερο δοκιμάζεις και αυτοσχεδιάζεις, τόσο καλύτερη γίνεται. Προσθέτεις ή αφαιρείς υλικά και βάζεις τη δική σου πινελιά. Το πιο σημαντικό συστατικό όμως παραμένει η αγάπη για το βιβλίο.

 

Helpdesk:

Στην προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν μια Λέσχη Ανάγνωσης ίσως δημιουργηθούν κάποιες απορίες. Έτσι το πλέον κατάλληλο άτομο να ρωτήσει ένας λεμεσιανός είναι ο συμπολίτης μας κύριος Παντελής Μάκη, ένας εκ των εμπνευστών και συντονιστής του Βιβλιοτροπίου, 99667599, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
 


Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά κατά διαστήματα θα χιονίζει. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

 

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 0 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και το απόγευμα πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο τη Δευτέρα, άνοδο την Τρίτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη, τα οποία είναι πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 53 εκατοστά.

 

Ώρες Λειτουργίας: 8πμ - 10μμ. Μετά τις 10μμ και μέχρι τις 8πμ της επομένης, ανοίγουν το φαρμακείο οι φαρμακοποιοί, μετά από τηλεφώνημα στην οικία τους, όταν ο ασθενής έχει συνταγή.

 

Σάββατο 16/2/2019

1. Χρυσάνθου Μαρία
Λεωφόρος Μακαρίου Γ΄, 168
, έναντι McDonald΄s, Λεμεσός
25211458
, 99392728

 

 

2. Κωνσταντινίδου Έλλη
Σπύρου Κυπριανού 55Β
, πλησίον KFC, Κάτω Πολεμίδια
25387225
, 25736114

 

 

3. Χριστοδούλου Γιάννης
Λεοντίου Α‘ 224
, δρόμος Παλαιού Νοσοκομείου, Λεμεσός
25828890
, 25567899, 99526653

 

 

4. Αγαθοκλέους Όλγα
Αγίας Φυλάξεως 267
, μετά το Round-About Αγίας Φύλας, Λεμεσός
25386221
, 25730209

 

Page 1 of 55

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top