Στο κόκκινο επίπεδο του επιδημιολογικού χάρτη εισήλθαν οι περιοχές της Καβάλας, της Ημαθίας, της Πιερίας και της Πέλλας, σύμφωνα με τα νέα επικαιροποιημένα στοιχεία.

 

Με βάση την επιδημιολογική εικόνα που διαμορφώνεται στις συγκεκριμένες περιοχές είναι πιθανή η ένταξή τους σε μίνι lockdown, όπως προβλέπεται για τις περιοχές που βρίσκονται στο κόκκινο επίπεδο (Επίπεδο 4).

 

Τα συγκεκριμένα μέτρα που θα εφαρμοστούν στις συγκεκριμένες περιοχές αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο από το νεοσύστατο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

 

Στις κόκκινες περιοχές παραμένουν η Αργολίδα και η Ευρυτανία, ωστόσο από το κόκκινο βγήκαν το Ηράκλειο, η Αχαΐα, η Ηλεία, η Μεσσηνία και η Ικαρία.

 

Σημειώνεται ότι σε τοπικό lockdown αυτή τη στιγμή βρίσκονται Αχαΐα, Ηλεία, Μεσσηνία, Ηράκλειο, Ικαρία, Ευρυτανία και Αργολίδα. Η ισχύς του τοπικού lockdown είναι μέχρι αύριο, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα ανακοινωθούν οι νεότερες αποφάσεις για το ποιες περιοχές θα παραμείνουν σε καθεστώς μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας και ποιες εξέρχονται από αυτό.

 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 180 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top