Φιλανθρωπικό εργαστήρι «Μαμά, μπαμπά έρχομαι! Είστε έτοιμοι;», στη Λεμεσό

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διαδραστικό φιλανθρωπικό εργαστήρι με θέμα: «Μαμά, μπαμπά έρχομαι! Είστε έτοιμοι;» στις 27/2, στο ξενοδοχείο Tsanotel, στη Λεμεσό, που στόχο είχε τη θεωρητική και πρακτική ενημέρωση του ζευγαριού σε θέματα που το απασχολούν όσον αφορά τον τοκετό και την ενδυνάμωσή του.

 

Πολλές κυρίες, κυρίως εγκυμονούσες και νεαρές μητέρες παρευρέθηκαν τόσο για να ενημερωθούν από τη κα Βαλεντίνα Μηνά, την Κλινική Ψυχολόγο της εκδήλωσης για «Το πρώτο ψυχικό καλωσόρισμα», όσο και να συμμετέχουν στα εργαστήρια που πραγματοποιήθηκαν από εξειδικευμένους & έμπειρους επαγγελματίες με διάφορες θεματολογίες όπως: Θηλασμός, Ψυχοπροφυλακτική μέθοδος, Διατροφή, Γυμναστική, Μασάζ νεογνών & Μασάζ κεφαλής και χεριών ενηλίκων.

 

Το  Σωματείο Μαιών Φιλότοκος έχει ξεκινήσει τη μη κερδοσκοπική του δράση, πριν πέντε  χρόνια περίπου, δημιουργώντας ένα εργαστήρι που χρησιμοποιεί την ψυχοπροφυλακτική μέθοδο για την προετοιμασία των ζευγαριών για το φυσιολογικό τοκετό και την ομαλή υποδοχή του νέου μέλους της οικογένειάς τους στη ζωή τους. Άμεσος σκοπός του είναι η προώθηση του φυσιολογικού τοκετού δια μέσου φυσικών και φυσιολογικών μεθόδων και πρακτικών και κύριος στόχος του η μείωση των καισαρικών τομών με την ενεργό συμμετοχή της μητέρας.

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

Μέρος των καθαρών εσόδων της εκδήλωσης δόθηκαν στο μαιευτήριο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού για τις μελλοντικές τους ανάγκες.

Διαβάστηκε 376 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top