Την τελική προεκλογική του συγκέντρωση στη Λεμεσό, πραγματοποίησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΔΗΚΟ, Μαρίνος Μουσιούττας. Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Curium βρέθηκαν φίλοι και υποστηρικτές του, οι οποίοι έδωσαν το παρών τους λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την εκλογική αναμέτρηση.

 

Το ρόλο της παρουσίασης και του συντονισμού ανέλαβε η Πρόεδρος της ΝΕΔΗΚ Λεμεσού Μύρια Πολυδώρου, η οποία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την εφημερίδα ΛΕΜΕΣΟΣ για την προβολή της εκδήλωσης. Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος ΔΗΚΟ του Δήμου Λεμεσού Νεόφυτος Χαραλαμπίδης, για να μιλήσει για τον φίλο και υποψήφιο ευρωβουλευτή.

 

Από πλευράς του ο κ. Μουσιούττας ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ στην έναρξη της ομιλίας έκανε λόγο πως βρίσκεται «στην πόλη που πρωτοπορεί, στην ανάπτυξη, στον πολιτισμό και στην κοινωνική δράση, στη Λεμεσό της δημοκρατίας και της προόδου».

 

Σχετικά με την επιλογή του να κατεβεί ως υποψήφιος είπε πως «αποτελεί τιμή, που η ηγεσία του κόμματος και ιδιαίτερα ο πρόεδρος μας Νικόλας Παπαδόπουλος, επέλεξαν να μου προτείνουν να πλαισιώσω το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

 

Σε αυτό το κάλεσμα για ανασύνταξη και ενδυνάμωση σίγουρα δεν θα μπορούσα να απέχω. Ξανά μαζί σας και δίπλα σας, όπως έμαθα να κάνω όλα αυτά τα χρόνια».

 

Δείτε ΕΔΩ όλες τις φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook

 

«Επαναστατώ άρα υπάρχω, έλεγε ο Καμύ. Η κυπριακή κοινωνία μπορεί άραγε να κάνει μια κοινωνική ειρηνική επανάσταση; Η απάντηση μία. ΝΑΙ. Μπορούμε να αλλάξουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Ολοκληρώνοντας τον λόγο του, υπογράμμισε πως με σαφήνεια πολιτικού λόγου, αποτελεσματικότητα στη διαχείριση της πολιτικής, ξεκάθαρες θέσεις και συγκεκριμένες προτάσεις, ειλικρίνεια, υπευθυνότητα, σταθερότητα, η Κύπρος θα ανεβεί ψηλότερα. «Στις 26 Μαΐου δίνουμε ακόμη μια εκλογική αναμέτρηση. Σε αυτή την προσπάθεια ζητώ τη στήριξή σας».

Διαβάστηκε 528 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top