Ο Βρετανός Πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, δεν θα αντιμετωπίσει τελικά αστυνομική έρευνα για την πιθανότητα να ευνόησε ως δήμαρχος του Λονδίνου τη φίλη του Αμερικανίδα επιχειρηματία Τζένιφερ Αρκιούρι, η εταιρεία της οποίας είχε λάβει χρηματοδότηση από οργανισμό του δήμου της βρετανικής πρωτεύουσας.Το Ανεξάρτητο Γραφείο Διαγωγής της Αστυνομίας ανακοίνωσε μετά από προκαταρκτική έρευνα ότι δεν στοιχειοθετείται κατηγορία περί αθέμιτης επιρροής του κ. Τζόνσον στις απόφασεις για χρηματοδότηση της κ. Αρκιούρι.

Εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού εξέφρασε ικανοποίηση για την απόφαση, λέγοντας ότι οι κατηγορίες περί του αντιθέτου ήταν «πολιτικά υποκινούμενες».


Η έκθεση αναφέρει, ωστόσο, ότι θα ήταν συνετό εκ μέρους του κ. Τζόνσον να είχε δηλώσει τη «στενή σχέση» του με την Τζένιφερ Αρκιούρι, σημειώνοντας επίσης ότι υπάρχουν κάποιες ενδείξεις περί ρομαντικής σχέσης των δύο.


ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 388 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top