Συνεχίζονται οι καταγγελίες Ελλήνων βουλευτών για απειλές που δέχονται μέσω τηλεφωνημάτων, μηνυμάτων και φακέλων προκειμένου να μην ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.
 


Μετά τους Σπύρο Δανέλλη και Θανάση Παπαχριστόπουλο, που είχαν καταγγείλει παρόμοια περιστατικά την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα η αναπληρώτρια Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα υποστήριξε ότι έχει δεχτεί φάκελο με φωτογραφίες που απεικονίζουν λιωμένα κεφάλια με προειδοποίηση ότι θα της συμβεί το ίδιο αν εκείνη υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

 


Ένας 63χρονος, συνελήφθη χθες με την κατηγορία ότι είχε στείλει μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο πολιτικού προσώπου με τα οποία τον απειλούσε ότι θα τον εκτελέσει αν ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο 63χρονος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα.


ΚΥΠΕ

Διαβάστηκε 976 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top