Μπορεί η «Ελαφρα Ταξιαρχεία» να μην κατάφερε να έχει βαθμολογικό κέρδος στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ το Σάββατο, όμως η υπεροχή της στο γήπεδο καθώς και οι ευκαιρίες που είχε στον αγώνα να  είναι εφόδια που γεμίζουν αισιοδοξία για τη συνέχεια.


Αναμφίβολα ο φετινός Άρης δεν μοιάζει σε τίποτα με την ομάδα του παρελθόντος αφού με τις φετινές του εμφανίσεις καθώς και ο επαγγελματισμός που διέπει την ομάδα είναι χαρακτηριστικά που έλειπαν τις προηγούμενες χρονιές. Παρόλα αυτά, το να χάνεις διαδοχικές μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξεις το σκορ και ως επακόλουθο να δέχεσαι το μοναδικό γκολ που έκρινε και τον αγώνα είναι κάτι που στενοχωρεί όλους στην ομάδα, όμως οι «πράσινοι» της πόλης επιβάλλεται να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και οπωσδήποτε θα επιστρέψουν και τα νικηφόρα αποτελέσματα.


Ο Άρης βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς, δύο πίσω από τον συμπολίτη Απόλλωνα και τέσσερις πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ η οποία προπορεύεται με 17 βαθμούς. Αν κάποιος έλεγε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ότι στις πρώτες 7 αγωνιστικές ο Άρης θα βρισκόταν στην 3η θέση, σίγουρα κανείς δεν θα συμμεριζόταν κάτι τέτοιο γι αυτό και μέχρι σήμερα αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.


Ντέρμπι κορυφής μπορεί να χαρακτηριστεί μεταξύ άλλων το προσεχές τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΛ το Σάββατο 30/10 στο Τσίρειο, όπου με νίκη της η «Ελαφρά Ταξιαρχεία» θα αφήσει 5 βαθμούς πίσω την ΑΕΛ και θα αναμένει τυχών απώλειες των προπορευόμενων για να φιγουράρει ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

 

ΠΑΜΠΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

 

Διαβάστηκε 173 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top