Το Σκοπευτικό Εvent για όλη την οικογένεια που καθιερώθηκε εδώ και έξι χρόνια, είναι και πάλι κοντά σας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς, η  εταιρεία Dacor Advertising & Media και το περιοδικό Hunt & Shoot διοργανώνουν την εκδήλωση The Hunt and Shoot event.
 

Μία εκδήλωση για όλη την οικογένεια η οποία προσφέρει διασκέδαση, πολλά δώρα και την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν τα αθλήματα της σκοποβολής. 


Παράλληλα, τα έσοδα της εκδήλωσης θα ενισχύσουν την προσπάθεια δενδροφύτευσης στις πυρόπληκτες περιοχές της Λεμεσού και Λάρνακας. 


Στην εκδήλωση μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αθλήματα της σκοποβολής όπως τοξοβολία, αεροβόλο πιστόλι και αεροβόλο ντουφέκι, να κάνουν μαθήματα με κυνηγετικό όπλο και να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς sporting και compak.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου, η ώρα 9:00-16:00 στο Διεθνές Σκοπευτήριο Λεμεσού στην Παρεκκλησιά.


Το event είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος. 

 

Το Hunt and Shoot event χορηγεί η Carlsberg και την υποστηρίζει η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης. 
 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο +357 25 57 77 50 ή στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

skopeftiki-fiesta

 

Διαβάστηκε 152 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top