Στη Λεμεσό θα διεξαχθεί το πρώτο European Athletics Outdoor Area Permit Meeting με την επωνυμία «Limassol International» στις 10 Μαΐου 2022 σύμφωνα με το καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου.


Πρόκειται για μία πολύ σημαντική διοργάνωση για την ΚΟΕΑΣ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η οποία αρχίζει σιγά - σιγά τον προγραμματισμό της, ούτως ώστε να διοργανώσει άρτια αυτήν τη διεθνή συνάντηση στίβου, για να αποκτήσει το δικαίωμα της αίτησης για διοργάνωση τα επόμενα χρόνια continental tour bronze meeting.

 

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Ομοσπονδία θα εξετάσει τη μορφή της διοργάνωσης, για τα αγωνίσματα που θα περιληφθούν, αφού πρώτα τύχει σχετικής ενημέρωσης από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, για τους κανονισμούς που ισχύουν στα συγκεκριμένα μίτινγκ και βέβαια το τι θα πρέπει να ισχύσει με την πανδημία covid-19, αναλόγως των συνθηκών τους επόμενους μήνες.

 
Η ΚΟΕΑΣ, σημειώνεται στην ανακοίνωση, προσβλέπει στην οικονομική στήριξη του ΚΟΑ και του Υφυπουργείου Τουρισμού, αλλά και των χορηγών της, ούτως ώστε να διοργανώσει στο υψηλότερο επίπεδο που μπορεί, ένα πολύ σημαντικό διεθνές μίτινγκ, το οποίο θα προβάλει τη χώρα μας και στο εξωτερικό, προσελκύοντας αθλητές από όλη την Ευρώπη.


Εκτός από το μίτινγκ αυτό, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στα 34 Permit της περιφέρειάς της, έχει συμπεριλάβει και τα «Παπαφλέσσεια», τα οποία είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στις 21 Μαΐου στην Καλαμάτα. Χαρακτηριστικό των 34 αδειοδοτούμενων μίτινγκ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, είναι οι πολλές διοργανώσεις που δόθηκαν στις σκανδιναβικές χώρες, με τη Φινλανδία να φιλοξενεί οκτώ (8) από αυτές.

 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 89 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top