Άλλη μια έκκληση να χαμηλώσουν οι τόνοι, απευθύνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου με αφορμή επίθεση στο Οίκημα του Συνδέσμου, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι η φωνή απόγνωσης του θα έχει συμπαραστάτες τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας και του αθλητισμού προτού θρηνήσουμε θύματα.

 

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Συνδέσμου, για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες βανδαλισμών από άτομα που δρουν στο σκοτάδι. Το Οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου σε διάστημα δέκα πέντε ημερών υπέστη βανδαλισμούς με προεκτάσεις αυτή τη φορά τα Οικήματα της Κ.Ο.Π. και του Κ.Ο.Α.
 
«Γίναμε γραφικοί να κάνουμε συνεχώς εκκλήσεις να χαμηλώσουν οι τόνοι από όλους και να αφήσουμε την αθλητική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της. Δυστυχώς ο απόηχος σε βάρος της Διαιτησίας τις πλείστες φορές άδικος είναι η κύρια αιτία ώθησης των παραβατών σε κάθε εγκληματική ενέργεια. Σύμμαχος αυτών και η ατιμωρησία από τα αρμόδια όργανα του κράτους αφού κανένα γεγονός μέχρι σήμερα δεν έχει διαλευκανθεί με συνεπακόλουθο οι παραβάτες να αποθρασύνονται», αναφέρει η ανακοίνωση.


ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 109 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top