Όλα έτοιμα για την διεξαγωγή, το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021, του 2ου Υπερμαραθώνιου Αγώνα Δρόμου, «Asgata Ultra», μια ιδέα της PS Active Cy, η οποία αγκαλιάστηκε από το Κοινοτικό Συμβούλιο της Ασγάτας. 


Ο αγώνας, με εκκίνηση και τερματισμό το Κοινοτικό Γήπεδο της Ασγάτας, περιλαμβάνει τις διαδρομές «Asgata Ultra» 70χλμ, «Run the Dam» 16χλμ και «The Rustic 5km Run». 


Οι διαδρομές των αγώνων περνούν μέσα από τα πανέμορφα και ολοπράσινα τοπία τόσο της Κοινότητας Ασγάτας όσο και των γύρω περιοχών, προσφέροντας στους συμμετέχοντες μια ξεχωριστή πανοραμική θέα της κυπριακής φύσης. Μέρος των εσόδων των αγώνων, δίνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Ο αγώνας, οι εγγραφές του οποίου ολοκληρώθηκαν στις 17 Οκτωβρίου, εντάσσεται στη διοργάνωση «Λεμέσια 2021», του Δήμου Λεμεσού. 

 

asgata-

 

Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται εγγραφές, ενώ νούμερο θα πάρουν μόνο όσοι θα παρουσιάσουν Safepass ή έχουν έγκυρο αρνητικό PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών. Στον αγώνα θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο έχει εγκριθεί από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες. 


Στη διαδρομή θα υπάρχει ομάδα Πρώτων Βοηθών της Πολιτικής Άμυνας και ασθενοφόρο από την Mortal Security Services, ενώ οι εθελοντές, οι οποίο είναι η ψυχή της κάθε διοργάνωσης, οι εμψυχωτές και η κινητήρια δύναμη σε κάθε διοργάνωση, θα βρίσκονται δίπλα σε κάθε συμμετέχοντα για να τον ενθαρρύνουν, να τον εμψυχώσουν και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια του.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα το αγώνα στην διεύθυνση: http://www.asgataultra.com/ .


Κύριος χορηγός του αγώνα το Κοινοτικό Συμβούλιο Ασγάτας. 


Τον αγώνα στηρίζουν οι: Ελληνική Τράπεζα, Garmin Cyprus, PaintPlaceNY, Vegan4Life «The Vegan Shop», Agelco Ltd, Transway Logistics, Τσιμεντοποιία Βασιλικού, ON, Usport , EDT, OJO sun&glasses, S Tri Sports» και «VS Sport and more».

 

Διαβάστηκε 628 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top