Η φιλανθρωπική αθλητική ημερίδα «ΕΥ ΖΗΝ Τρέχουμε για τη Ζωή» πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο των Λεμεσίων.


Η ημερίδα ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της Θέκλας Αυγουστή και διοργανώθηκε από το Δήμο Λεμεσού και το Κοινοτικό Συμβούλιο Αμιάντου, σε συνεργασία με τον ΠΑΣΥΚΑΦ, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Σωματείο ΕΥ ΖΗΝ.

 

Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ

 

Η εκκίνηση δόθηκε από το Πολυδύναμο και Εκθεσιακό Κέντρο Αμιάντου και στον Αγώνα συμμετείχαν αθλητές, απλοί πολίτες, οικογένειες και παιδιά.
 

Ο αγώνας περιελάμβανε πέντε διαδρομές:
• OSHEE Αγώνας Δρόμου 12KM
• MUSKITA Αγώνας Δρόμου 5KM
• ΤΕΠΑΚ Οικογενειακός Αγώνας Δρόμου 3KM
•Συμβολικός Αγώνας ΑΜΕΑ σε τροχοκαθίσματα
•Παιδικός Αγώνας Δρόμου 1KM και 600m

 

Μικροί και μεγάλοι γνώρισαν την κυπριακή φύση και γεύτηκαν παραδοσιακά εδέσματα. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα μοναδικό περίπατο στο μονοπάτι μελέτης της φύσης, «Λούματα των Αετών».
 

Όλες οι εισφορές και τα έσοδα από τις πωλήσεις προϊόντων δόθηκαν στον ΠΑΣΥΚΑΦ για την ενίσχυση των υπηρεσιών και προγραμμάτων του.

Διαβάστηκε 214 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top