Μοναδικό αθλητικό θέαμα αναμένεται να προσφέρει ο αγώνας τριάθλου που επιστρέφει φέτος, στο πλαίσιο των 21ων Λεμεσίων, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.

 
Ανακοίνωση της διοργάνωσης αναφέρει ότι ο αγώνας διεξάγεται με επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια από τον Τριαθλητικό Όμιλο Νηρέας, σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού και περιλαμβάνει δύο αποστάσεις «Sprint» (750μ κολύμβηση, 20χλμ ποδηλασία, 5χλμ τρέξιμο) και «Super Sprint» (300μ κολύμβηση, 10χλμ ποδηλασία, 2.5χλμ τρέξιμο).


Οι δυο αυτές αποστάσεις, προστίθεται, είναι ιδανικές  για τους τριαθλητές οι οποίοι είναι νέοι στο σπορ ή αυτούς οι οποίοι είναι λάτρεις της ταχύτητας. Οι μικρές σχετικά αποστάσεις αλλά και το ιδανικά επίπεδο οδόστρωμα δίνουν στους συμμετέχοντες την ευκαιρία για καταπληκτικούς χρόνους, αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 8:30 το πρωί της ερχόμενης Κυριακής, στην ανατολική πλευρά του μόλου Λεμεσού.

 

Οι εγγραφές για το Limassol Triathlon θα πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την Covid-19, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας.


Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://nireastriathlon.com/event/2021_limassol_triathlon/.

 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 284 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top