Δεύτερο διάταγμα που αφορά αναστολή λειτουργίας του Συνδέσμου Φιλάθλων της ΑΕΛ, στην περιοχή Εναερίου, εξασφάλισε χθες η Αστυνομία Λεμεσού, μετά από χθεσινό διάταγμα για τον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Απόλλωνα, στην περιοχή Αγίου Αντωνίου.


Από τους ελέγχους που έγιναν διαπιστώθηκε ότι τα συγκεκριμένα υποστατικά λειτουργούσαν κατά παράβαση των σχετικών κανονισμών, δεν υπήρχαν άδειες λειτουργίας από το Υφυπουργείο Τουρισμού, δεν υπήρχαν άδειες πώλησης οινοπνευματωδών ποτών, ούτε άδειες χρήσης συσκευών που ενισχύουν τον ήχο (μετάδοση μουσικής), δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.
 
«Στην μονομερή αίτηση που κατατέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, συμπεριλήφθηκαν όλες οι υποθέσεις που διερευνήθηκαν σε σχέση με αυτά τα υποστατικά, όπου αναφέρονται και κάποια άλλα αδικήματα τα οποία εντοπίσαμε, όπως συγκέντρωση προσώπων και οχληρία, χρήση φωτοβολίδων, κλπ.», συμπλήρωσε.

 
Ερωτηθείς κατά πόσο, αφορμή για τις αιτήσεις αναστολής λειτουργίας των δυο υποστατικών ήταν τα επεισόδια που σημειώθηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου, ο κ. Ανδρέου είπε πως «ήταν ανάμεσα στους παράγοντες που λήφθηκαν υπόψη για να προχωρήσουμε σε αυτές τις αιτήσεις».


Τα διατάγματα αναστολής λειτουργίας των δυο Συνδέσμων Φιλάθλων -  που έχουν ισχύ μέχρι την εκδίκαση των υποθέσεων τους, στις 3 Νοεμβρίου - έχουν εγκριθεί κι αν δεν έχουν ήδη επιδοθεί, θα επιδοθούν το συντομότερο στους διαχειριστές των υποστατικών, συμπλήρωσε.


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας υπέδειξε ότι, ως Αστυνομία «εδώ και καιρό κάνουμε καταχωρήσεις μονομερών αιτήσεων και για άλλα υποστατικά που παραβιάζουν και τη νομοθεσία και τα διατάγματα, όπως χώρους εστίασης και νυχτερινά κέντρα».
 

ΚΥΠΕ


 

Διαβάστηκε 632 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top