Σε σειρά προληπτικών μέτρων, μεταξύ των οποίων και σε αντικατάσταση αριθμού Καρτών Φιλάθλου, προβαίνει ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού (ΚΟΑ), στο πλαίσιο εφαρμογής επιπλέον μέτρων ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων των κατόχων κάρτας φιλάθλου και σε συνέχεια του περιστατικού πιθανής παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

 
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση ο ΚΟΑ αναφέρει ότι προχώρησε σε ακύρωση της υφιστάμενης και σε επανέκδοση νέας Κάρτας Φιλάθλου, των ατόμων των οποίων τα προσωπικά δεδομένα πιθανό να έχουν παραβιαστεί από τις ιστοσελίδες έκδοσης των εισιτηρίων των ομάδων. 

 
Προσθέτει ότι η αντικατάσταση της Κάρτας Φιλάθλου αφορά στα άτομα που είχαν εκδώσει εισιτήρια για τον αγώνα της Ομόνοιας με τη Dinamo Zagreb, καθώς και αριθμό ατόμων που έχουν εκδώσει εισιτήρια διαρκείας του ΑΠΟΕΛ.

 

Ο ΚΟΑ αναφέρει ότι η ενημέρωση των επηρεαζόμενων ατόμων πραγματοποιείται μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που έχουν καταχωρήσει οι κάτοχοι των καρτών και συγκεκριμένα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή μέσω τηλεφώνου σε περίπτωση που το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν είναι καταχωρημένο στο σύστημα. 
 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 316 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top