Τις ισχυρές σχέσεις στον τομέα του αθλητισμού αλλά και τις προοπτικές για το μέλλον ανέδειξε η φετινή διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολης.


Σύμφωνα με την ΚΟΕ, οι διαδρομές του “ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021” ανέδειξαν νικητή τον Φινλανδό Κάλε Ροβάνπερα, ανέδειξαν όμως και την ικανότητα της Ελλάδας να φέρει εις πέρας με περισσή επιτυχία μια παγκόσμια αθλητική διοργάνωση γεγονός που αναγνωρίστηκε και χαιρετίστηκε παγκόσμια.


Η ΚΟΕ σημειώνει πως στα συγχαρητήρια που έλαβε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Υφυπουργός Αθλητισμού της Ελλάδας, Λευτέρης Αυγενάκης, προστέθηκαν και τα συγχαρητήρια της Κύπρου, αφού στην αφετηρία της υπερ-ειδικής διαδρομής στην Πλατεία Συντάγματος, στην οποία παρέστη και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, η Κύπρος εκπροσωπήθηκε από τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομο Προδρόμου και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργο Χρυσοστόμου.


Τόσο ο κύριος Προδρόμου όσο και ο κ. Χρυσοστόμου ήταν προσκεκλημένοι του κ. Αυγενάκη, γεγονός που αντανακλά τη διαχρονική εκτίμηση και συνεργασία των δύο χωρών στον αθλητισμό και όχι μόνο.


Όπως τονίζει η ΚΟΕ, την ειλικρινή και δυνατή συνεργασία ανέδειξε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ στις κατ΄ ιδίαν συναντήσεις του με τον Υφυπουργό Αθλητισμού της Ελλάδας, ο οποίος με τη σειρά του διαβεβαίωσε τον κύριο Χρυσοστόμου ότι αυτή η συνεργασία θα ενταθεί και θα εκφραστεί πολύμορφα προς όφελος του αθλητισμού των δύο χωρών. Ο κ. Αυγενάκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΚΟΕ για την ανταπόκριση στην πρόσκλησή του και επανέλαβε ότι η Κύπρος παίρνει αλλά και δίνει στην Ελλάδα, στη βάση μιας πολύχρονης δημιουργικής συμπόρευσης που διακρίνει ο αμφίδρομος σεβασμός.  
 

ΚΥΠΕ

 

Διαβάστηκε 172 φορές

Leave a comment

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα της Κύπρου! Η εφημερίδα «Λεμεσός» είναι η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα όχι μόνο της πόλης και επαρχίας Λεμεσού αλλά και παγκύπρια. Κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή σε χιλιάδες αντίτυπα και διανέμεται δωρεάν... [περισσότερα]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ: P & E Publishers & Advertising Ltd
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ 67,
EVIS COURT, ΓΡ.1, 3052, ΛΕΜΕΣΟΣ
Email: elemesos@cytanet.com.cy
Τηλ: 25877464, 25877465, 99348555
Fax: 25565325

Top